Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Kontakt din lokale VVS-installatør – Bjerndrup VVS

Bedre Bad Christiansfeld er din professionelle samarbejdspartner til løsningen af en bred vifte af forskellige VVS- og energiopgaver. Vi har stor erfaring indenfor begge områder og kan hjælpe dig med effektive løsninger med forskellige varmesystemer og alternative energikilder. Vores kompetente medarbejderstab er alle faguddannede, og vi samarbejder kun med underleverandører, der har samme store fokus på kvalitet som os.

Du er altid meget velkommen til, at kontakte os via en af de nedenstående muligheder. Vores dygtige medarbejdere står klar til, at råde og vejlede dig igennem forskellige problemstillinger. Har du spørgsmål angående badeværelser, varmesystemer, alternativ energi, blikkenslager opgaver, samt erhvervs VVS og meget mere, så kontakt os allerede i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi kan hjælpe dig 

Uanset hvilken problemstilling du står med, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi har stor erfaring med renovering af både badeværelser og bryggers. Herudover installerer og servicerer vi alverdens forskellige varme og energianlæg. Vores kompetencer indenfor VVS og energi faget strækker sig bredt, og vi er altid klar på professionel sparring med vores kunder. Med os får du en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der altid går til opgaverne med højt engagement og professionalisme.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Vores kontaktinformationer:

Anderup Skovvej 66
6070 Christiansfeld

Tlf. 74 56 85 48
Mobil. 23 67 85 48

E-mail: info@bjerndrupvvs.dk

CVR nr.: 37 82 54 41

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Kontakt

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 74 56 85 48
  info@bjerndrupvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon