Kontakt din lokale VVS-installatør – Bjerndrup VVS

Bedre Bad Christiansfeld er din professionelle samarbejdspartner til løsningen af en bred vifte af forskellige VVS- og energiopgaver. Vi har stor erfaring indenfor begge områder og kan hjælpe dig med effektive løsninger med forskellige varmesystemer og alternative energikilder. Vores kompetente medarbejderstab er alle faguddannede, og vi samarbejder kun med underleverandører, der har samme store fokus på kvalitet som os.

Du er altid meget velkommen til, at kontakte os via en af de nedenstående muligheder. Vores dygtige medarbejdere står klar til, at råde og vejlede dig igennem forskellige problemstillinger. Har du spørgsmål angående badeværelser, varmesystemer, alternativ energi, blikkenslager opgaver, samt erhvervs VVS og meget mere, så kontakt os allerede i dag.

Uanset hvilken problemstilling du står med, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi har stor erfaring med renovering af både badeværelser og bryggers. Herudover installerer og servicerer vi alverdens forskellige varme og energianlæg. Vores kompetencer indenfor VVS og energi faget strækker sig bredt, og vi er altid klar på professionel sparring med vores kunder. Med os får du en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der altid går til opgaverne med højt engagement og professionalisme.

Vores kontaktinformationer:

Anderup Skovvej 66
6070 Christiansfeld

Tlf. 74 56 85 48
Mobil. 23 67 85 48

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


CVR nr.: 37 82 54 41

 

Kontakt

Skriv til os: