Din lokale VVS-installatør
i Christiansfeld og omegn

Hos Bjerndrup VVS løser vi opgaver inden for vvs, badeværelser, energiløsninger og tag-arbejde

Bjerndrup VVS ApS fokuserer på kvalitet og en veltilrettelagt byggeproces. Vi udfører både små opgaver, som service og vedligeholdelse – og totalløsninger på nyt badeværelse, varmesystem og blik-arbejde. Vi er din kontakt når det kommer til VVS opgaver i Christiansfeld og omegn. Vi er specialister på VVS og kan rykke hurtigt ud i tilfældet af at uheldet skulle være ude.

Bjerndrup VVS ApS er en del af Danmarks største VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Dette betyder også at alle vores priser er inklusive produktet og arbejdskraften. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste VVS opgave eller ombygning hvor vi kan assistere indenfor en bred vifte af arbejdskompetencer.

Vi udfører typisk arbejde inden for:

Du er velkommen til at kontakte autoriseret VVS-installatør og Certiciferet Energivejleder Peter Hansen på tlf. 74 56 85 48.

Peter Hansen

Aut. VVS-installatør
BEDRE BAD partner
Certificeret Energivejleder

Tlf. 23 67 85 48

peter-logo-side

Skal vi ringe dig op?

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 74 56 85 48
  info@bjerndrupvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon