Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Ventilation og indeklima Christiansfeld

Er der fugt i kælderen? Er dine ventilationskanaler ved at være stoppet til? Eller mangler du kølig luft om sommeren?

Så tag fat i os – Bjerndrup VVS har god erfaring med ventilation- og klimasystemer.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Bedre indeklima med ventilation

Investerer du et velkonstrueret ventilationsanlæg, så genanvender det op til 95% af varmen. Samtidigt bruger det et minimum af el, er støjsvagt og så er det diskret. Derudover er det næsten en nødvendighed for personer med astma eller pollenallergi. Filteret i et godt ventilationssystem fjerner nemlig pollen og andre partikler fra luften. Samtidigt holdes luftfugtigheden lav, hvilket mindsker problemer med husstøvmider og skimmelsvamp.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld tilbyder vi mange forskellige ventilationssystemer, som har et diskret design og en minimal indvirkning på boligindretningen. Der er mange fordele, som kan fremhæves ved et godt ventilationssystem, med de 3 vigtigste er:

  • Frisk luft og automatisk udluftning.
  • Diskret og hurtig installation, med et meget lavt strømforbrug.
  • Sund og iltrig luft, selv med lukkede vinduer.
Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Godt for klimaet og godt for dig

Mange nyere huse er bygget efter energirigtige principper, hvilket betyder at de er så tætte og isolerede, at det er nødvendigt med god ventilation. De energirigtige huse er gode, da det betyder en reduktion i varmespilde, men det betyder også at udluftning med frisk og iltholdig luft, er vigtigere end nogensinde.

God udluftning er vigtigt i alle boligens rum, men det især vigtigt i rum, som jævnligt bliver udsat for fugt og damp. Det er rum som f.eks. badeværelser, køkkener og bryggerser. For at få et sundt indeklima, er det vigtigt at den vandholdige og ”brugte” luft bliver ført ud af boligen. Et dårligt indeklima betyder gode omgivelser for husstøvmider, råd og skimmelsvamp m.m. Det er skadeligt for både helbredet og boligen. Et godt indeklima er ikke kun sundt for dit helbred og din bolig, det er også sundt for din økonomi. Det skyldes at vandholdig luft kræver ekstra meget energi, for at blive varmet op. Derfor er det sund fornuft at investere i et ordentligt ventilationssystem, da det er godt for dit helbred, din bolig og din pung.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Forebyg sygdomme med et sundt indeklima

Jf. utallige undersøgelser, viser det sig at et sundt og godt indeklima, har en stor betydning for beboernes generelle sundhed. Et godt indeklima forebygger forkølelser og andre luftvejslidelser. Mindre sygdom betyder mindre fravær. Det er gældende både i klasseværelset og på arbejdspladsen. Pas godt på dig selv, din familie og dine medarbejdere ved at sørge for et ordentligt ventilationssystem.

Tænker du nu ”Ja det lyder da meget godt, men kunne jeg ikke bare åbne vinduerne derhjemme?”. Teknisk set ville du godt kunne opnå et sundt indeklima, ved at sørge for daglig udluftning. Det kræver bare du husker at lufte ud 3 gange dagligt, i et interval på 5-10 minutter med gennemtræk. Det er ikke en proces, som vi oplever mange kan huske hver dag. Det er især nemt at glemme, når hverdagen bliver travl, og man har 100 andre opgaver som skal løses. Du slipper for den opgave, ved at investere i et veldimensioneret ventilationsanlæg, som sikrer dig en daglig og automatisk udluftning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Bedre indeklima med vores ventilationsløsninger

Klimaanlæg og varmegenvinding

Den helt perfekte ventilations løsning, findes ved kombinationen af et ventilationssystem og et klimaanlæg. Ved at vælge et klimaanlæg med varmegenvindingsfunktion, kan du faktisk løse langt de fleste fugt- og indeklimaproblemer. Derudover regulerer klimaanlægget temperaturen og luften, så boligen altid er behageligt at opholde sig i. Et klimaanlæg er et intelligent system, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Varmegenvinding

Et mere avanceret ventilationssystem er et varmegenvindingsanlæg. Her overføres varmen i luften, der suges ud af huset, til den friske og kølige luft, der blæses ude fra og ind i huset. Med denne luftudskiftning bliver indeklimaet også bedre. Man “genbruger” simpelthen den eksisterende varme i huset.

Din lokale ekspert i klima- og ventilationssystemer

Bjerndrup VVS står for levering, installering og service i Christiansfeld. Hvis du er interesseret i at høre mere om ventilation- og klimaanlæg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon