Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Effektive Varmesystemer: Økonomiske Fordele med Nye Installationer

Et varmesystem, der ikke fungerer optimalt, betyder langsom opvarmning af dit hjem – og det kan du se på din varmeregning. Derfor er det vigtigt, at du investerer i et velfungerende og effektivt varmesystem. Det gavner nemlig både den daglige trivsel og din pengepung. Et optimeret varmesystem kan mærkes både på komforten og aflæses på varmeregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Service, varmestyring, levering og installation af varmesystemer

Vi tilbyder service, varmestyring, levering og installation af varmesystemer. Vi gennemgår din varmeinstallation og sikrer, at den fungerer korrekt og optimalt. Med Bjerndrup VVS kan du være sikker på, at arbejdet altid udføres korrekt. Som eksempler på hvilke varmesystemer vi arbejder med, har vi følgende liste:

 • Gaskedler
 • Oliekedler
 • Fastbrændsel
 • Træpillefyr
 • Solvarme
 • Jordvarme & andre varmepumper
 • Radiatorer m.m.
 • Gulvvarmesystemer

Det er vigtigt at varmesystemet drifter optimalt

Har du et ineffektivt varmesystem, så ses det typisk ved en unødvendig høj varmeregning. Det skyldes at et varmesystem i sig selv er dyrt i drift, og det bliver kun dyrere, når det ikke udnytter ressourcerne optimalt. Et ineffektivt varmesystem kan skyldes flere årsager. En af de første ting vi kigger på, er om ejendommen er isoleret korrekt. Utilstrækkelig isolering af klimaskærmen, betyder nemlig et stort varmespild. Det betyder ganske enkelt, at du betaler for dyr varme, som bare fiser direkte ud af bygningen.

Moderne varmeanlæg har fået flere funktioner, og er generelt bedre for miljøet. Med intelligente varmesystemer, kan du reducere dit energiforbrug markant, og derved udlede mindre CO2. Hvis du er interesseret i at høre mere omkring intelligente varmesystemer, så finder du vores kontaktinformationer nedenfor

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Serviceeftersyn til dine varmeinstallationer

Det er vigtigt at du sikrer dig jævnlige serviceeftersyn af dine varmeinstallationer. Det sikrer at anlæggende drifter optimalt, og større fejl vil blive spottet i opløbet. Det kan potentielt spare dig for uønskede driftstop, og store reparationsomkostninger. Dit anlæg arbejder tusindvis af timer hvert eneste år, og det resulterer i nødvendigheden af jævnlig servicering. Varmeanlæggets interne komponenter bliver udsat for meget slitage, og kræver derfor udskiftninger og vedligeholdelse. Udsatte dele kan betyde store skader på anlægget, hvis de ikke bliver udskiftet i tide.

Det er vigtigt at installation og vedligeholdelse af dine varmesystemer bliver foretaget af en professionel, og autoriseret VVS-installatør. Det sikrer nemlig at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt, og i overensstemmelse med gældende regler. Vælger du Bedre Energi Christiansfeld, er du garanteret en professionel og serviceminded samarbejdspartner. Vi er din garanti for at arbejdet bliver udført korrekt, og vi kan sikre at dine varmesystemer kører optimalt. Når vi står for servicering af dine energiinstallationer, så kan du være sikker på at levetiden på varmeinstallationerne forlænges. Vi sikrer dig en effektiv service, uden at der bliver gået på kompromis med prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

En del af noget større

Vi er en del af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Energi – Bedre Bad. Kæden består af omtrent 55 autoriserede VVS-installatør fordelt ud over hele Danmark. Gennem kæden har vi hurtig adgang til de nyeste trends og produkter i markedet. Gennem kæden uddanner vi løbende vores medarbejdere inden for bl.a. varmesystemer og serviceringen af disse. Derfor kan vi levere en medarbejder, som har fuldt ud styr på alle de tekniske detaljer angående diverse varmesystemer, og som forstår at installere varmeanlæg via de bedste metoder.

Skulle vi mod alt forventning støde på et problem, som vi ikke selv kan løse, så kan vi tilgå vores store kolleganetværk. Det betyder at du kan komme til os med en hvilken som helst varmeopgave, og så skal vi nok sørge for at den bliver løst.

Bjerndrup VVS hjælper dig med varmesystemet

Vi udfører opgaver på varmesystemer i Christiansfeld og omegn. Bor du i området, så giv os et kald. Vi kører gerne langt for vores kunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon