Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Bjerndrup VVS: solidt udvalg af vandvarmere og varmevekslere

Med en vandvarmer eller varmeveksler er der altid adgang til varmt brugsvand i dit hjem. Vi har mange års specialisering inden for installation og servicering af varmevekslere og vandvarmere. Derfor er vi den helt rette VVS’er for dig, hvis du skal installeret en ny vandvarmer eller serviceret en gammel varmeveksler. Vi er certificerede energivejledere, og kan derfor give dig den helt rette rådgivning om de forskellige modeller på markedet. Vi kender til de energirigtige løsninger, og vi anvender kun de bedste produkter i markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Vi stiller vores betragtelige erfaring og kompetencer til rådighed

Vi kan hjælpe med:

 • Etablering af nye vandvarmer/vekslere
 • Udskiftning af eksisterende vandvarmere/vekslere
 • Renovering af vandvarmere/vekslere
 • Vedligeholdelse af vandvarmer/vekslere

Vi installerer energirigtige løsninger for både private og erhvervskunder, samt offentlige institutioner. Uagtet din situation, kan du være sikker på, at Bedre Energi Christiansfeld kan løse din problemstilling. Ønsker du f.eks. automatisk termostatstyring eller opsætning af vandmålere, så laver vi gerne et tilbud, der passer til dit varmesystem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Metro Therm El-vandvarmer

Vi anvender oftest el-vandvarmere fra Metro Therm, da vores erfaring har vist os, at det er gode kvalitetsprodukter med en lang levetid. Deres el-vandvarmere giver mange fordele til kunderne, hvoraf nogle af dem er:

 • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
 • Flere størrelser – vælg størrelsen, som passer til dit behov/forbrug
 • Beholderne er indvendigt behandlet med en unik emalje, som forhindrer rust. Det giver øget hygiejne og minimerer risikoen for Legionella
 • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder

Hvis du nogensinde har stået i situationen, hvor der ikke var mere varmt vand tilbage til brusebadet, så kender du til irritationen dette medfører. Hvis du vælger at købe din vandvarmer/veksler ved os, er du garanteret aldrig at stå i en lignende situation igen.

En yderlig fordel ved el-vandvarmere fra Metro Therm, er at produkterne er dansk produceret. Det betyder, at de overholder alle de høje danske krav til bl.a. miljø og produktion. Metro Therms el-vandvarmere er blevet produceret og udviklet i Danmark gennem mere end 60 år, og med Metro Therm er du sikker på at få en vandvarmer i bedste kvalitet.

hansgrohe-Talis-M54

Vi har mange års erfaring med varmevekslere

Vi har hos Bedre Energi Christiansfeld mange års erfaring med installation, servicering og reparation af varmevekslere. En varmeveksler til brugsvand sørger for, at du altid har varmt vand i dine radiatorer og i dine vandhaner. Der er mange fordele forbundet med varmevekslere, f.eks. får du en energiøkonomisk løsning, en praktisk løsning og frem for alt en langtidsholdbar løsning!

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Store besparelser ved et mindre forbrug af varmt vand

Det er rigtig store besparelser at hente, hvis du reducerer forbruget af varmt vand. Skærer du ned på forbruget af varmt vand, så sparer du både på vandet og på opvarmningen. Prisen per. 1m3 koldt vand er jf. energistyrelsen ca. 69 kr. og prisen for varmt vand er omtrent 60% højere. Her skal man nemlig betale omkring 30-50 kr. for opvarmning af vandet.

Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige vandvarmer/veksler, så du kan reducere på omkostningerne forbundet med opvarmningen af vandet. Vi tilbyder forskellige vandvarmere, som alle lever op til kravene om lavt energiforbrug. Vi står klar med rådgivning omkring de forskellige varmevekslere på markedet. Vi sikrer at du finder den helt rigtige løsning.

Læs mere om energiløsninger:

Herunder finder du genveje til alle vores andre sider, som relaterer sig til energi. Vi løser en bred vifte af forskellige opgaver – alt lige fra vandvarmer/vekslere til tage og tagrender. Indledningsvis kan du læse de relevante informationer herunder, og skulle du have flere spørgsmål, så tag endelig kontakt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon