Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Tag, tagrender og facader

Vi udfører en lang række opgaver inden for tagarbejde – opsætning og vedligeholdelse af bl.a. tagrender, nedløbsrør og taginddækninger.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld har vi mange års erfaring med blikkenslager opgaver, såsom tag, facade og tagrender. Vi løser derudover en bred række af opgaver i zink, kobber, aluminium og nye legeringer som Tombak. Vi kan sørge for at øge din boligs æstetik gennem professionelt håndværk. Vores blikkenslagere besidder mange års erfaring, og kan sikre dig et meget flot og fuldendt resultat, som bidrager til boligens samlede image.

Uagtet dit valg af materiale, så sikrer vi dig et flot og fuldendt resultat, som pynter på din bolig. Har du nogle spørgsmål eller tanker til dit næste tag- eller facadeprojekt, så kontakt os endeligt. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tagrender & nedløbsrør

Vi tilbyder løsning af mange forskellige blikkenslageropgaver. Vores pallette af løsninger spænder bredt – lige fra reparation og udskiftninger af bl.a. tagrender, til beklædning af kviste, tage og facader. Herunder har vi samlet en liste over nogle af de mest hyppige blikopgave, som vi udfører for vores kunder:

 • Facadebeklædninger
 • Inddækning af skorstene
 • Inddækninger langs tage/mur
 • Inddækninger af kviste og kvisttage.
 • Tagrender og nedløb
 • Skifer tagdækning.

Når huset skal vedligeholdes, bliver tagrender og inddækninger tit glemt, men de er vigtige elementer i forhold til, at taget holder tæt og så vandet ledes væk. Med et årligt tag-eftersyn opdager man huller og sprækker, før det udvikler sig til store skader.

Bjerndrup VVS tilbyder såmænd både eftersyn, rensning og reparationer af dine tagrender og nedløbsrør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tag & facade

Vi retter op på tagskader og slid fra vind og vejr – og vi sørger for, at dit tag igen bliver rent og flot. Eller måske du har en trist facade, så kommer vi også og frisker den op.

Er det tid til et ansigtsløft på dit hus? Så ring til os

Når det kommer til valget af materiale til taget eller facaden, så afhænger valget af mange forskellige faktorer. Herunder kan man med fordel nævne husets årgang, design, farve og æstetik. Derudover skal der også tages højde for kundens personlige behov og individuelle stil. Uanset hvad du er til, så står vi klar med kyndig vejledning og gode råd.

Når det kommer til de forskellige materialer, så kan det være rigtig svært at vælge. Det skyldes at der er fordele og ulemper ved alle materialer, som kan være svære at overskue. Nogle faktorer som skal i spil er: udseende, vedligeholdelse, levetid og prisen. Vi foreslår at du på forhånd forsøger at danne dig et overblik over dine personlige præferencer, da det giver os bedre mulighed for at rådgive. På den måde kan du nemmere kommunikere dine ønsker til os, og vi kan så give dig råd ud fra det. Så sikrer vi os, at vi når den helt rigtige løsning for dig!

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Din lokale ekspert i tag, facader og tagrender

Bjerndrup VVS udfører tag-opgaver i Christiansfeld. Vi rykker gerne ud til vores kunder i Syd- og Midtjylland. Vi sætter en ære i et godt stykke arbejde, og alle vores blikkenslagere er kompetente fagfolk, som forstår sig på godt håndværk. Det er vigtigt at du vælger en kompetent blikkenslager, når du skal have udført arbejde på taget og- eller facaden. Det sikrer dig den mest tilfredsstillende løsning, og det bedste resultat. Facaden er husets udtryk udadtil, og det kan være en rigtig gene, hvis håndværket ikke er udført korrekt, og huset derfor står mindre skarpt end det burde. Samtidigt er tagrender og nedløb nødvendige for korrekt udledning af vandet fra boligen, og det kan føre til store omkostninger, hvis boligen ender med fugt og vandskader pga. dårligt monterede afløb.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon