Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Solvarme og solvarmeanlæg – etablering og service

Bjerndrup VVS leverer og installerer et solvarmeanlæg, så det passer til dit huset og dine behov

Hvis du har planer om ombygning eller tilbygning på din bolig, så er det en oplagt mulighed at tænke solcelleanlæg ind i konstruktionen. Vi hjælper med alt lige fra skitsen, til anlægget er tilsluttet og fungerer. Kontakt Bjerndrup VVS for vejledning omkring dine muligheder for et solvarmeanlæg. Vi har stor ekspertise indenfor solceller og installation af diverse solvarmeanlæg. Det er både en økonomisk og miljørigtig opvarmningskilde og så sparer du på energiregningen med det samme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme er en miljøvenlig løsning

Et solvarmeanlæg er en vedvarende energikilde, som du let kan kombinere med dine øvrige vand- og varmeanlæg i huset. Selv på en overskyet dag er solcellerne i stand til at lave energi, så det danske vejr er ingen hindring. Kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør Bjerndrup VVS i Christiansfeld for at få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg til dit hus. Vi har stor ekspertise og ved hvad man skal kigge efter når vi snakker om solvarme og solanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Varm brugsvandet op med solvarme

Et solvarmeanlæg kan ligesom traditionelle energikilder, bruges til at opvarme boligen eller brugsvandet alene. Ofte er der store besparelser at hente, når man skifter fra f.eks. et oliefyr over til et solvarmeanlæg. Besparelsen størrelse afhænger af boligens størrelse, antal beboere og solvarmeanlæggets størrelse. Typisk vil man forvente at et solvarmeanlæg, kan fungere som den primære varmekilde i sommermånederne, hvor solen ofte skinner.

Selv på dage med gråvejr er anlægget i drift, og opfanger solens energi, som derefter omdannes til energi. Et solvarmeanlæg er yderligere en meget klimavenlig løsning, da CO2 udledningen er minimal. Solvarmeanlægget høster bogstavelig talt solens energi, og her har du et ubegrænset lager af ”gratis” energi. Du tænker måske, at det lyder meget godt, men at solvarmepanelerne er så store og klodsede, at du ikke nænner at installere dem på din flotte bolig. Bare rolig! Hos Bedre Energi Christiansfeld har vi megen erfaring med at installere effektive og diskrete solvarmepaneler. Vi installerer dit nye solvarmeanlæg på en måde, som ikke ødelægger husets æstetik.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Lavpraktisk forklaring af solvarmeanlæggets drift

Hvordan fungerer et solvarmeanlæg egentligt? Det er faktisk en ret ”simpel” proces, når panelerne opfanger solen og omdanner energien herfra til varme. På overfladen af panelerne befinder der sig nogle slanger, som indeholder en speciel væske. Den væske opvarmes via solens energi, og herefter sendes varmen/energien direkte videre til boligens varmtvandsbeholder. Herfra spredes varmen rundt i boligen, og opvarmer enten via radiatorer eller et gulvvarmeanlæg. Lyder mulighederne med solvarme, som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os!

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Din lokale solvarme-ekspert – Bjerndrup VVS

Vi udfører opgaver indenfor solvarme i Christiansfeld. Og vi er eksperter. Det er derfor vi kan kalde os for solvarme eksperter. Vi har mange års erfaring indenfor solceller og ved hvad der rører sig. Det er også derfor at når du henvender dig hos Bjerndrup VVS så får du en kyndig introduktion i hvordan det fungerer og hvad du skal være opmærksom på – selvfølgelig hvis du vil have det. Er du mere til at vi bare installerer et solcelleanlæg hurtigst muligt så du kan komme i gang med at spare en masse penge på energi-, varme- og elregningen, så siger du bare til og så er det det vi gør. Du slipper dog ikke for en kort introduktion til dit nye solvarme anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Forskellen mellem Solvarme og Solceller

Solvarme:

Solvarmeanlæg omdanner solens stråler direkte til varme, som kan bruges til at opvarme vand eller boligen. Det er en miljøvenlig løsning, der kan reducere varmeomkostningerne.

Solceller:

Solceller omdanner solens stråler til elektricitet ved hjælp af fotovoltaiske celler. Dette kan bruges til at drive elektriske apparater eller sælges til el-nettet, og det kan bidrage til at reducere elregningen.

Kort sagt, solvarme fokuserer på varme, mens solceller fokuserer på elektricitet. Begge er bæredygtige alternativer, og hos Bjerndrup VVS kan vi vejlede dig i det rette valg for din bolig.

Læs mere om energiløsninger:

Herunder finder du links, som fører dig ud til vores undersider. Siderne er alle relaterede til energimæssige løsninger, og giver et godt indledende overblik over vores speciale områder. Har du efterfølgende spørgsmål, eller kan du ikke finde det du søger via siderne, så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon