Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Radiator installation og service

Bjerndrup VVS tilbyder installation og service af radiatorer, termostater og rørsystemer. Skal du have installeret nye radiatorer eller skal de gamle serviceres? Uanset hvad kan du være sikker på, at Bedre Bad – Bedre Energi kan hjælpe dig med din opgave. Når det kommer til ældre radiatorer, så er det ofte vi oplever, at effektiviteten er helt i bund. Det resulterer i en markant højere varmeregning, da radiatorerne ikke udnytter energien optimalt, hvilket fører til meget varmespild. Derfor kan du med fordel vælge at investere i nye radiatorer, da det er en investering, som hurtig tjener sig selv hjem igen i form af lavere varmeregninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Fordel ved nye radiatorer

Endnu en fordel ved nye radiatorer, er at de ofte er mindre end deres forgængere, hvilket giver dig en større indretningsfrihed i boligen. Der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til valget af nye radiatorer. Nogle spørgsmål som du med fordel kan stille dig selv inden valget er: Skal radiatoren hænge på væggen eller placeres på gulvet? Skal radiatoren være på badeværelset eller i stuen? Eller skal det være en enkeltkonvektor eller dobbeltkonvektor? Vi vejleder dig til den rette løsning til netop dit hjem og dine ønsker.

Vi har det helt store udvalg af forskellige: Radiatorer, ventiler, termostater, returkoblinger og luftskruer. Tag gerne kontakt til os i forbindelse med dine overvejelser. Vi stiller nemlig gerne vores viden og erfaringer til rådighed, når du skal vælge din nye radiator.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Radiator – termostater og placeringer

Er det ved at være tid til at udskifte dine termostater? Termostater der er mere end ti år gamle, reagerer meget langsomt, hvorimod nye typer reagerer hurtigt på temperaturskift, så indeklimaet hele tiden er behageligt. Nutidens teknologi har gjort det muligt at få termostater, som automatisk sørger for at lukke ned for radiatorerne, når du lufter ud i hjemmet. Det lyder måske ikke, som den helt store omvæltning, men det resulterer faktisk i markante reduktioner i varmespildet. En udskiftning af de gamle radiatorer og termostater, er et vigtigt skridt på vejen mod en energirigtig bolig. Det er en energioptimering, som er relativ lige til, og som kan have stor betydning for din boligs energiforbrug.

Derudover er det vigtigt, at placeringerne af dine radiatorer er velovervejede, da de har positiv effekt på varmeregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Nye termostater/radiatorer leder til en bedre driftsøkonomi

Det er ikke ofte, at man overvejer hvorvidt man burde udskifter de gamle radiatorer og termostater, med nogle nyere modeller. Men det burde man faktisk. En investering i effektive energiforbrugende elementer, såsom radiatorer, er en investering i din boligs driftsøkonomi. Udover de økonomiske fordele, så er nye termostater/radiatorer ofte forbundet med et øget komfortniveau i boligen, da varmefordelingen bliver bedre.

En ny termostat til dine radiatorer, kan nogle gange resultere i besparelser på helt op til 23% af din varmeregning. Det sker via bedre energiudnyttelse, og en jævnere varmefordeling. Du kan ofte installere en ny termostat på mange forskellige typer af radiatorer. Alene investeringen i en ny termostat kan betyde markante forbedringer i din varmeudnyttelse. Dog ville det også være fordelagtigt at se på nye radiatorer, når man overvejer en energioptimering af boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Vi er din garanti for et ordentligt stykke arbejde

Hos Bedre Energi Christiansfeld sætter vi en ære i at levere et godt håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde i højeste kvalitet. Du vil altid møde kompetente og dygtige håndværkere, når du handler med os. Vi forstår nødvendigheden i gode uddannelser, og sørger for at vores medarbejdere konstant er opdateret med den nyeste viden inden for vores fagområder. Vi tilbyder tilmed et energitjek af din bolig, hvor vi sender en certificeret energivejleder afsted. Her vil han se på dine muligheder for en energioptimering af boligen, og i den forbindelse gå dine radiatorer og termostater i gennem.

Levering og installation

Vi leverer og installerer radiatorer i Christiansfeld.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon