Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Pumper til brugsvand og varme – installation, reparation og service

Varmesystemer er vores speciale. Derfor skal du tage fat i Bjerndrup VVS, når dine pumper skal justeres, repareres eller skiftes.

Står du med en gammel pumpe, som skal udskiftes, eller er du interesseret i at få installeret en ny? Uanset hvad kan vi hjælpe dig i mål. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med installation og servicering af mange forskellige typer af pumper. Vi sikrer dig en god håndværksmæssig installation, som minimerer antallet af VVS-timer, samtidigt med at du får installeret en kvalitetspumpe.

Opnå ekstra komfort i hverdagen, med en kvalitetspumpe

Hvis du nogensinde har oplevet at være i bad hvor trykket falder, hver gang en i husstanden åbner for vandhanen i køkkenet, så har du forståelse for frustrationen herved. Med det helt rigtige pumpesystem kan vi sikre dig et stabilt tryk ved alle husets vandsystemer, og god udnyttelse af boligens varme brugsvand. På den måde kan du sikre freden i husstanden, når hele familien skal bruge vandet.

Vi installerer automatisk varmestyring og lavenergipumper på dit eksisterende anlæg – kontakt os og hør om mulighederne.

Spar penge med de rigtige pumper

Vi undersøger grundigt jeres vand- og varmesystem. På den måde kan vi finde den helt rigtige pumpe til jer, så vandet i radiatorerne fordeles mest effektivt. Med en effektiv varmefordeling får I en behagelig og økonomisk opvarmning af boligen.

Hold øje med energimærket, når du vælger pumpe – det er en fordel for både din økonomi og miljøet.

 

hansgrohe-Talis-M54

Spildt vand

Den gennemsnitlige danske familie med 3 personer, spilder over 16.000 liter rent vand om året. Det er altså rent drikkevand, som ryger direkte ned i afløbet. De mange tusind liter vand bliver spildt, når vi venter på det varme vand i bruseren, i køkkenet og ved vandhanen. Det er et stort ressourcespild, som både er skidt for din pung og for miljøet. Ved at få installeret den helt rigtige pumpe, kan du formindske spildet, og hjælpe miljøet og din pung. Du nedsætter også dit cirkulationsenergiforbrug.

I dag har rigtig mange husstande en alt, alt, alt for stor pumpe installeret. Det er unødvendigt at have en pumpe som har meget mere kapacitet end husstanden har brug for. Større pumper kræver mere energi, og når det ikke er direkte nødvendigt, så er det bare en ekstra stor omkostning. Teknologien er efterhånden så langt fremme, at selv små effektive pumper sagtens kan klare det nødvendige arbejde. Ved at sikre en ordentlig udskiftning af en gammel pumpe, så kan du relativt hurtigt og nemt gøre din bolig mere energi og spildevands effektiv. Derved hjælper du dig selv og miljøet.

Din garanti for et godt stykke arbejde

Når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld, så er du garanteret et stykke førsteklasses håndværk. Vi er både BBA certificerede energivejledere og vådrumsinstallatører. Vi er certificerede gennem teknologisk institut, og det betyder at vores medarbejdere er specialister inden for hhv. energi og VVS-opgaver. Det betyder at du kan stole på, at du får en kvalificeret fagmand ind ad døren. En som kender til godt håndværk, og er uddannet inden for sit fagområde. Som sagt respekterer vi et godt stykke håndværk, og vi garanterer alle vores kunder, at vores medarbejdere kun udfører kvalitetshåndværk. Vores erfaring siger os, at totalløsninger er den rigtige vej til det bedste resultat. Det betyder, at vi lige fra starten overtager projektet med din nye pumpe. Vi sørger for bestilling, levering, montering og efterfølgende oprydning efter projektet er færdig. Vi koordinerer også de nødvendige håndværkere undervejs, så vi kan sikre den højeste arbejdseffektivitet. Lyder det interessant, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Din lokale ekspert i pumper

Bjerndrup VVS leverer og installerer i Christiansfeld.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon