Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Oliekedel service og installation

Bjerndrup VVS er din lokale specialist i oliekedler, vi udfører service og installation af oliekedler i Christiansfeld så hvis du mangler råd og sparring i forhold til dit nye oliefyr eller din nye oliekedel, så kontakt din lokale Bedre Energi installatør Bjerndrup VVS som også kan servicere, og installere nyt oliefyr og oliekedler i husstanden. Med et oliefyr eller en oliekedel brændes olien af som opbevares i en olietank i husstanden eller udenfor. Den varme som det afgiver bruges til at varme vandet i husstandens radiatorer og det er det som giver varmen i boligen. Så er et oliefyr med en oliekedel et relevant bud på en ny varmekilde til dit hjem, så kontakt Bjerndrup VVS – en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden og få et uforpligtende tilbud.

Opnå store besparelser på energiregningen med en energieffektiv oliekedel

I flere boliger finder man ældre oliekedler, som er mere end 15 år gamle. De ældre typer af oliekedler har en ringe effektivitet sammenlignet med nye kedler, hvilket gør dem dyre i drift. Udover en økonomisk besparelse med en ny oliekedel, så mindsker du risikoen for at din kedel bryder sammen, og de fylder ofte mindre.

Alle nye oliekedler skal overholde kravene i bygningsreglementet. Hvis du overvejer at skifte dit oliefyr, så kontakt os – Bjerndrup VVS finder den mest effektive model til din bolig. De nye oliekedler er meget mere miljørigtige og energieffektive. Derfor gør du klogt i at skifte dit oliefyr til nyt – selvfølgelig hvis det kan lade sig gøre i dit nabolag. Ikke alle er tilhængere af at fyre med olie og ikke alle steder kan det lade sig gøre – derfor er det værd at undersøge først om hvorvidt du kan få oliekedel i dit hjem.

Spar penge ved udskiftning af dit oliefyr

Hvis du har installeret en gammel oliekedel, bør du først og fremmest undersøge, om det er muligt at skifte til en varmepumpe, gaskedel eller fjernvarme. Det er det absolut billigste og mest energivenlige alternativ. Hvis det ikke er en mulighed, så foreslår vi at erstatte den gamle kedel med en moderne kondenserende oliekedel.

Det er oftest en god ide at udskifte oliekedlen, hvis den er over 15 år gammel, da de moderne kedler udnytter energien mere effektivt end ældre modeller. Fordelen ved en kondenserende kedel, er at den er indrettet, så den kan køle røggassen så effektivt, at der opstår kondensdannelse. Det resulterer i en langt bedre udnyttelse af energiindholdet i røggassen.

Et moderne oliefyr

Alternativt kan du også opnå besparelser ved at udskifte radiatortermostaterne på din gamle kedel. Du kan også udskifte de manuelle gulvvarmeventiler med termostater eller elektronisk styring. Sørger du samtidigt for at cirkulationspumpen er A-mærket, og dine varmerør er tilstrækkeligt isoleret, så kan du opnå væsentlige besparelser. Det sidste skud i bøssen, vil være at installere et vejrkompenseringsanlæg. Et sådan anlæg kan spare op til 15% på dit olieforbrug.

Opsummeret, så vil du med et moderne oliefyr bruge mindre brændsel fordi du får:

  • En mere effektiv og præcis kedeldrift
  • Markant bedre udnyttelse af den tilførte energi
  • Bedre temperaturstyring i boligens rum
  • Hurtigvirkende termostater, som giver mindre spild.
Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Servicering af oliefyr

For at opnå den bedst mulige drift, og derved udnytte den dyre olie bedst muligt, anbefaler vi jævnlige serviceeftersyn af din oliekedel. Ved at sikre dig et trimmet og optimeret oliefyr, vil du opleve en mere stabil drift og et mindre olieforbrug. Dit fyr er aktivt mange timer om året, og derfor bliver komponenterne udsat for meget slitage. Det kan føre til uønskede driftstop og store reparationsomkostninger på den lange bane. Vælger du Bedre Energi Christiansfeld, som din samarbejdspartner, så garanterer vi for grundige serviceeftersyn, som sikrer dig en stabil og optimal drift.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon