Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gulvvarme etablering & service i Christiansfeld

Der er mange fordele med gulvvarme – det er ikke synligt eller støjende; det skal ikke gøres rent; og måske vigtigst af alt, så giver et gulvvarmesystem en behagelig fordeling af varmen i din bolig.

Med et gulvvarmesystem installeres en termostat i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring. Det er derfor nemt at justere gulvvarmen i din bolig.

Samtidigt kan dit gulvvarmesystem udstyres med pumper og automatisk regulering af varmen ud fra temperatur og endda tidspunkt. Så er du i markedet for at få installeret gulvvarme, så kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør i Christiansfeld – vi går også under navnet Bjerndrup VVS.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Godt for indretningen 

Gulvvarme er også en god ting for indretningen da ingen radiatorer eller væghængte units forstyrrer indretningen. Med andre ord er gulvvarme en af de varmekilder der er bedst i hjemmet, hvis du vil undgå grimme radiatorer og eller frygter at stille din sofa op ad en radiator. Kontakt Bjerndrup VVS for en gennemgang af din nuværende varmekilde med henblik på at skifte til gulvvarme. Vi kommer også gerne ud, og kigger på din nuværende gulvvarme installation, og kommer gerne med forbedringsforslag til samme.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Få en god og økonomisk varmefordeling i gulvvarmesystemet

Med et godt og moderne gulvvarmeanlæg, kan du opnå en optimal varmefordeling i boligen og økonomiske fordele. Du skal ikke være bange for, om investeringen i gulvvarme vil vælte dit budget. Det var før i tiden, at gulvvarme var en dyr investering. Nu til dags er teknologien inden for gulvvarmeanlæg kommet så langt, at det faktisk ikke er en særlig meget dyrere opvarmningsform end så mange andre muligheder. Derudover giver det ift. F.eks. radiatorer en meget bedre spredning af varmen i boligen. Det øger komforten og påvirker varmeregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Tillad dig at skrue lidt ned for temperaturen

Når du har et gulvvarmeanlæg, så får du en markant bedre varmefordeling i det forskellige rum. Faktisk er fordelingen af varmen så god, at du kan tillade dig at skrue lidt ned for temperaturen. Det skyldes at ved gulvvarme kommer varmen nede fra jorden, og ikke oppefra som med en radiator. Vi ved jo alle sammen, at varme stiger op ad, og derfor giver de gammeldags løsninger med radiatorer i loftet ikke rigtig nogen mening.

Fakta omkring gulvvarme:

  • En temperaturindstilling på 20 grader med gulvvarme, resulterer i at rummet faktisk føltes som 22 grader.
  • Det betyder, at du fyrer mindre med gulvvarme end med andre opvarmningsformer. Det er der mange penge og energi at spare ved.
Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Slip for indretningsproblemer med radiatorer

Hvis du installerer et gulvvarmeanlæg, så er radiatorer ikke længere en nødvendighed i boligen. Det betyder, at du får mere indretningsplads og friere tøjler, da du ikke skal tænke radiatorer med ind i alle rum. Det giver en stor frihed, når det kommer til indretningen af boligen, da du slipper for de store og ikke just pæne radiatorer. Selvfølgelig kunne de godt skjules med en radiatorskjuler, men det resulterer blot i et forhøjet energiforbrug. Det kommer af, at varmen skal skrues endnu mere op, for at komme forbi skjuleren og derefter varme rummet op.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme og varmekilder

Gulvvarmeanlæg har den fordel, at de kan arbejde sammen med mange forskellige typer af varmekilder. Du kan f.eks. kombinere et gulvvarmeanlæg med et oliefyr, naturgasfyr eller et fastbrændselsfyr. Hvis du er interesseret i ekstra store besparelser, og et miljøvenligt alternativ, så er det muligt at slutte gulvvarmeanlægget sammen med jordvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi står for installation og service af gulvvarmesystem

Bjerndrup VVS har mange års erfaring med installation af gulvvarme i badeværelser og resten af boligens rum. Kontakt os for at få ekspertrådgivning omkring gulvvarmesystemer. Vi har mange års erfaring med installationer og kan helt sikkert også klare din. Gulvvarmen kan installeres under klinker og trægulv, så uanset hvilket gulv du planlægger at lægge efterfølgende, kan gulvvarmen udnyttes til fulde.

Bjerndrup VVS udfører opgaver indenfor gulvvarme i Christiansfeld.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon