Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gaskedler & naturgasanlæg

Skal du have installeret gaskedel eller naturgasanlæg, så kontakt Bjerndrup VVS – vi har masser af erfaring med gasinstallationer i boligen.

En opdatering af en ældre gaskedel kan hurtigt betale sig. Ved at skifte til en moderne kedel, kan du afhængigt af størrelsen på huset, isoleringsgraden og antallet af beboer opnå store besparelser. Overvejer du at skifte til naturgas, så er første skridt, at du tjekker hvorvidt det overhovedet er muligt, at få naturgas i dit område. Det er noget, som Bedre Energi Christiansfeld sagtens kan undersøge for dig.

Naturgas er ikke kun økonomisk en god ide, det er også en opvarmningsform, som er god for miljøet. Vi kan med en grundig gennemgang af din varmeøkonomi se, om det kan betale sig at skifte din gamle gaskedel ud med en ny energibesparende model.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Naturgasteknologi er i rivende udvikling

De seneste år er der sket en rivende teknologisk udvikling inden for naturgas. For dig betyder det, at du nu kan høste flere fordele end nogensinde før, ved at anvende naturgas i opvarmningen af din bolig. Moderne gaskedler er markant mere effektive end kedler, som blot er 15 år gamle. Det skyldes bl.a. fremskridt indenfor styring og drift via fintfølende og intelligent elektronik. Det betyder ganske simpelt, at anlægget anvender den tilførte naturgas meget bedre i dag. Typisk vil du opleve at udskiftningen af en ældre gaskedel til en ny og kondenserende naturgaskedel, vil give dig besparelser på ca. 10-30%.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

En billig opvarmningsform

Naturgas er i sig selv en billig opvarmningsform, men det kan faktisk gøres endnu billigere, hvis du vælger at montere nye radiatortermostater/ventiler. Det giver dig muligheden for præcist at styre temperaturen individuelt i boligens forskellige rum. Når du kan styre temperaturen mere præcist, opnår du et bedre indeklima i din bolig.

Kort og kontant vil du med nye radiatortermostater eller radiatorventiler opnå:

 • Markant bedre styring af forbruget
 • En mindre varmeregning
 • Et Bedre indeklima

Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Så finder du vores kontaktinformationer herunder. Vi står klar til at vejlede dig frem til den bedste løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Kombinationsløsninger med naturgas

Det er muligt at kombinere et kondenserende naturgasfyr med solvarme, og herved opnå en alternativ og grønnere energikilde. Solvarmen kan opvarme dit brugsvand i det meste af sommerhalvåret, og den resterende tid kan du forlade dig på den stabile naturgas. Naturgas er den reneste af de fossile brændstoffer, og er et godt supplement til enten solvarme eller jordvarme.

Hvis du er interesseret i flere muligheder for at forbedre dit naturgasanlæg, så har vi samlet en liste over vores anbefalinger:

 • Sørg for at udskifte til en kondenserende A-mærket gaskedel
 • Installer moderne radiatortermostater
 • Udskift de manuelle gulvvarmeventiler med termostater eller elektronisk styring
 • Sørg for at cirkulationspumpen er A-mærket
 • Sørg for korrekt isolering af varmerørene, og undgå varmespild
 • Installer et vejrkompenseringsanlæg og få en endnu bedre naturgasudnyttelse.

Generelt kan man sige, at en udskiftning af din gamle naturgaskedel, altid resulterer i markante besparelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Bjerndrup VVS – Din lokale gas-ekspert

Vi leverer, servicerer og installerer gaskedler, naturgasanlæg og andre gasinstallationer i Christiansfeld. Så mangler du et nyt naturgasanlæg eller vil bare gerne skifte til naturgas i hjemmet grundet den rene og billige fyringsmetode som naturgas er, så kontakt din lokale Bedre Energi installatør i Christiansfeld. Vi har mange års erfaring med installation af naturgas og dets anlæg i og omkring Christiansfeld. Bjerndrup VVS har mange års erfaring med omskiftning af andre varmekilder til naturgas. Naturgas opstår som produktet af mange millioner års omdannelse af døde organismer såsom dyr og planter som ligger i undergrunden. Naturgassen hives op i Nordsøen og sendes ind til fastlandet hvor den brændes af og genererer varme til de danske hjem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon