Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Energioptimering til private og erhverv

Med en korrekt håndtering af dine energiforbrugende energiinstallationer, er det muligt at opnå væsentlige besparelser. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld har vi den nødvendige erfaring, og det helt rigtige hold. Derfor skal du kontakte os, hvis du er interesseret i dine muligheder inden for energioptimering. Vi har speciale i, at sikre den maksimale udnyttelse af energiforbrugende installationer i boligen og på arbejdspladsen.

Derfor er vi klar til din opringning, og vi rykker ud til stort set alle typer af kunder. Vi har erfaring med energioptimering af:

 • Private boliger
 • Produktionsvirksomheder
 • Boligforeninger
 • Kontordomiciler
 • Institutioner
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

VVS-installationer og opgaver

Uanset din situation, er det vigtigt at dine vand, ventilation og varmesystemer drifter optimalt, og udnytter ressourcerne bedst muligt. VVS-installationer er nemlig i sig selv dyre i drift, men et suboptimalt anlæg er et stort dræn af ressourcer, og er en unødvendig ekstra omkostning.

Vi har gennem mere end 20 år installeret diverse vand, varme og sanitets installationer rundt om i Danmark, og har herved opsamlet dybdegående viden om de mange forskellige typer af VVS-installationer på markedet. Det betyder at vi garanteret kan hjælpe dig med din gamle varmtvandsbeholder eller dit varmesystem. Ofte vil du opleve, at vi ved et serviceeftersyn af dine VVS-installationer vil finde en række af forbedringsforslag og småjusteringer, som vil sikre dig en bedre udnyttelse af ressourcerne, og en mere stabil drift.

Selvfølgelig laver vi også andet end serviceeftersyn og energioptimeringer. Vi løser også alle de helt basale VVS-opgaver. Vi rykker ud og fikser dit rindende toilet, monterer det nye armatur, installerer gaskedler og fjernvarmeanlæg, og mange andre opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Start med et Energitjek af ejendommen

Hvis vi fangede din opmærksomhed i afsnittet omkring energioptimering, så er det her du skal læse med! Det siger sig selv, at før vi overhovedet kan begynde at snakke energioptimering af din ejendom, så er det nødvendigt at vi danner et overblik over dine energiinstallationer. Til at danne overblikket foreslår vi et energitjek af din ejendom. Det er den bedst mulige start på et optimeringsprojekt. Et energitjek indebærer, at vi kommer forbi ejendomme, og foretager en grundig gennemgang af dine installationer. Her vil vi blandt andet tjekke: Isolering, pumper, ventilation, kedler, udsugning, afkøling, vandforbrug, belysning og mange andre elementer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

En del af et Energitjek

Efter vi har foretaget vores gennemgang, vil du blive præsenteret for resultatet i en overskuelig rapport. Rapporten vil indeholde oplysninger omkring anlæggenes tilstand, og komme med løsningsforslag til:

 • Optimeringer
 • Forbedringer
 • En bedre økonomisk drift

Du skal også forvente, at vi vil rangere forbedringerne efter princippet: Den største besparelse pr. investeret krone. Det gør det nemt for dig at beslutte hvilke tiltag du vil implementere. Skulle du være interesseret i at starte processen op, så hjælper vi gerne med relevant vejledning om aktuelle tilskud du kan søge i forbindelse med energiforbedringer. Vi kan også tilbyde rådgivning om, hvordan virksomheden kan implementere energirigtige løsninger, og derved få et markant grønnere regnskab.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring et energitjek, eller gerne vil booke en tid, så finder du de nødvendige informationer nedenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Hvad kan energioptimering gøre for dig?

Gennem en omfattende energioptimering af din ejendom kan du opnå en lang række fordele. Først og fremmest vil du opleve betydelige økonomiske besparelser. Ved at optimere dine energiforbrugende installationer kan du reducere dine varme- og energiomkostninger, hvilket kan give markante besparelser på din varmeregning. Mindre varmeforbrug betyder også, at du reducerer din afhængighed af dyre fossile brændstoffer og dermed fremtidige prisstigninger på disse.

En energioptimering vil også føre til et lavere samlet energiforbrug i din ejendom. Ved at optimere effektiviteten af dine vand-, ventilation- og varmesystemer kan du mindske dit energiforbrug, hvilket har en positiv indvirkning på miljøet. Ved at reducere din CO2-udledning bidrager du til at bekæmpe klimaforandringerne og gøre en forskel for vores planet.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Mere behagelig og komfortabel bolig

Udover de økonomiske og miljømæssige fordele vil energioptimering også bidrage til en mere behagelig og komfortabel bolig eller arbejdsplads. Ved at optimere dine installationer kan du sikre en mere stabil og effektiv drift, hvilket resulterer i bedre varmestyring, jævnere temperaturer og forbedret indeklima. Du vil opleve øget komfort og velvære, da dit varme- og ventilationsanlæg fungerer optimalt.

Endelig er der også strategiske fordele ved energioptimering. I dagens fokus på bæredygtighed og grøn omstilling kan en energioptimeret ejendom være et attraktivt aktiv. For virksomheder kan det markedsføres som en bæredygtig og miljøvenlig profil, hvilket kan tiltrække kunder, samarbejdspartnere og investorer med interesse for grønne løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på energioptimering, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. eller sende en mail. Vores team står klar til at hjælpe dig med dine energioptimeringsbehov.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon