Energioptimering til private og erhverv

Med en korrekt håndtering af dine energiforbrugende energiinstallationer, er det muligt at opnå væsentlige besparelser. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld har vi den nødvendige erfaring, og det helt rigtige hold. Derfor skal du kontakte os, hvis du er interesseret i dine muligheder inden for energioptimering. Vi har speciale i, at sikre den maksimale udnyttelse af energiforbrugende installationer i boligen og på arbejdspladsen.

Derfor er vi klar til din opringning, og vi rykker ud til stort set alle typer af kunder. Vi har erfaring med energioptimering af:

  • Private boliger
  • Produktionsvirksomheder
  • Boligforeninger
  • Kontordomiciler
  • Institutioner

Uanset din situation, er det vigtigt at dine vand, ventilation og varmesystemer drifter optimalt, og udnytter ressourcerne bedst muligt. VVS-installationer er nemlig i sig selv dyre i drift, men et suboptimalt anlæg er et stort dræn af ressourcer, og er en unødvendig ekstra omkostning.

Vi har gennem mere end 20 år installeret diverse vand, varme og sanitets installationer rundt om i Danmark, og har herved opsamlet dybdegående viden om de mange forskellige typer af VVS-installationer på markedet. Det betyder at vi garanteret kan hjælpe dig med din gamle varmtvandsbeholder eller dit varmesystem. Ofte vil du opleve, at vi ved et serviceeftersyn af dine VVS-installationer vil finde en række af forbedringsforslag og småjusteringer, som vil sikre dig en bedre udnyttelse af ressourcerne, og en mere stabil drift.

Selvfølgelig laver vi også andet end serviceeftersyn og energioptimeringer. Vi løser også alle de helt basale VVS-opgaver. Vi rykker ud og fikser dit rindende toilet, monterer det nye armatur, installerer gaskedler og fjernvarmeanlæg, og mange andre opgaver. Du kan finde et overblik over de opgaver vi udfører oftest, ved at trykke her.

Start med et energitjek af ejendommen

Hvis vi fangede din opmærksomhed i afsnittet omkring energioptimering, så er det her du skal læse med! Det siger sig selv, at før vi overhovedet kan begynde at snakke energioptimering af din ejendom, så er det nødvendigt at vi danner et overblik over dine energiinstallationer. Til at danne overblikket foreslår vi et energitjek af din ejendom. Det er den bedst mulige start på et optimeringsprojekt. Et energitjek indebærer, at vi kommer forbi ejendomme, og foretager en grundig gennemgang af dine installationer. Her vil vi blandt andet tjekke: Isolering, pumper, ventilation, kedler, udsugning, afkøling, vandforbrug, belysning og mange andre elementer.

Efter vi har foretaget vores gennemgang, vil du blive præsenteret for resultatet i en overskuelig rapport. Rapporten vil indeholde oplysninger omkring anlæggenes tilstand, og komme med løsningsforslag til:

  • Optimeringer
  • Forbedringer
  • En bedre økonomisk drift

Du skal også forvente, at vi vil rangere forbedringerne efter princippet: Den største besparelse pr. investeret krone. Det gør det nemt for dig at beslutte hvilke tiltag du vil implementere. Skulle du være interesseret i at starte processen op, så hjælper vi gerne med relevant vejledning om aktuelle tilskud du kan søge i forbindelse med energiforbedringer. Vi kan også tilbyde rådgivning om, hvordan virksomheden kan implementere energirigtige løsninger, og derved få et markant grønnere regnskab.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring et energitjek, eller gerne vil booke en tid, så finder du de nødvendige informationer her.

Hvad kan energioptimering gøre for dig?

Gennem en grundig og gennemgående energioptimering af din ejendom, kan du forvente en række af fordele. Investerer du i en energioptimering, så bør du forvente en billigere varmeregning, mindre varmeforbrug, lavere energiforbrug, en mere økonomisk drift, færre energiudgifter, energibesparelser og en intelligent energiudnyttelse.

Udover det mange økonomiske fordele, som en energioptimering indbringer, så får du også en grønnere bolig eller arbejdsplads. Privat er det en god følelse, når man ved at ens hus bidrager til en bedre verden for os alle. Ser man på det med erhvervsbrillerne, så er der gode markedsføringsmuligheder i grønne selvforsynende produktionshaller og kontordomiciler. I en tid, hvor klimaet for alvor er i fokus, er det ikke en mulighed man bør forspilde.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på energioptimering, så kontakt os på tlf. 23 67 85 48 eller mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere om energiløsninger: