Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Beregn energimærket på dit hus (A til G)

Har du nogensinde tænkt over hvilket energimærke dit hus har? Hvis ja, så har du her muligheden for at beregne det. Bedre Bad stiller sin online beregner til rådighed, og her kan du gratis få et klart overblik over dit energimærke. Hvis du ønsker et dybere og mere gennemgående tjek af din boligs energimærke, så kan du her bestille et energitjek. Med et energitjek får du gennemgået din boligs energiinstallationer fra A til Z, hvorefter vores energivejledere tager en snak med dig, omkring dine energioptimerings muligheder. Hos Bedre Bad – Bedre Energi er kernefokusset kvalitetsarbejde og kundetilfredshed. Dette bærer vores dygtige medarbejdere med sig ud i til alverdens forskellige energi- og VVS-opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Her kan du se, hvor meget du potentielt kan spare eller øge værdien på dit hus ved at energioptimere.

Med beregneren kan du få en god indikation af den potentielle værdiforøgelse på dit hus, hvis du energirenoverer. Du skal bruge det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh, og hvilken type opvarmningsform dit hus har. Hvis du fylder begge felter med forbrug, så beregnes der ud fra kWh.

m2

Energioptimering af boligen

Vælger du at få foretaget et energitjek af Bedre Bad – Bedre Energis certificerede energivejledere, så åbner du for mulighederne med energioptimering. Ved at lade professionelle fagfolk gennemgå din bolig eller virksomheds energiinstallationer forekommer muligheden, at de finder de helt små detaljer, der ved forbedring kan betyde store årlige energibesparelser. Ofte er det sådan, at det er små ineffektiviter eller defekter ved anlæggende, der resulterer i et for stort ressourceforbrug. Dette leder til en større end nødvendig energiregning. Vi kan sikre dig, at dette ikke sker igennem et energitjek og herefter en fast serviceaftale. På denne måde garderer du dig imod uforudsete varmeregninger i fremtiden.

Bedre Bads energivejledere har fokus på komfort, sikkerhed og besparelser. Hos Bedre Bad har vi adgang til viden, rådgivning og alle løsninger inden for varme og energi. Denne store erfaring og vidensbank gør, at vi kan arbejde med alle de gængse energier og opvarmningsformer. Samtidigt har vi fingeren på pulsen med de allernyeste energiformer, teknikker og produkter. På Bedre Bads hovedside kan du læse mere omkring, hvilke energiformer vi ved alt om, og hvad du kan bruge os til.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Energioptimering er godt for miljøet

Når det kommer til energioptimeringer, så er der ofte mange penge at hente i besparelser på det årlige energibudget. Dog er det økonomiske aspekt ikke det eneste man skal tage højde for i overvejelsen omkring at få energioptimeret boligen/virksomheden. Den gode energiløsning handler nemlig også om andet end den bedste energiudnyttelse. Det handler nemlig om miljøet, komforten og det generelle indeklima i bygningen. Vi har stor erfaring med indeklima og ventilationsanlæg, og kan med garanti finde den rigtige løsning til dig. Med os som samarbejdspartnere kan du være sikker på, at sikkerheden er helt i top. Det er vores ansvar og din garanti for korrekt installerede energiløsninger i boligen/virksomheden.

Hvis noget af ovenstående lyder interessant, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Sammenlign boliger på baggrund af energimærket

Først og fremmest fortæller energimærket noget om boligens energiforbrug. Det er med andre ord et mål for energieffektiviteten. Det gør det altså muligt at sammenligne forskellige boliger på baggrund af deres energiforbrug. Det er en vigtig faktor for en langsigtet betragtning af boligens værdi. Du kan se på det som målene for, hvad det koster i varme, el og vandbrug.

Vi har observeret, at energimærkningen spiller en stor rolle i forbindelse med hussalg. Boliger med et godt energimærke sælges oftest til en højere pris end sammenlignelige boliger, med et dårligere energimærke. Det er en relevant observation at gøre sig, når man overvejer at investere i et nyt og moderne varmeanlæg. En del af investering, kan tjene sig selv ind igen via en forøget husværdi.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon