Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Bedre Energi Christiansfeld

Overvejer du energioptimering af din bolig? Har du generelle spørgsmål om energiløsninger og opvarmningsformer? Kontakt Bedre Energi Christiansfeld – Bjerndrup VVS: Din lokale energispecialist.

Vi skaber optimale energiløsninger

Bjerndrup VVS også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld skaber optimale energiløsninger i Christiansfeld og omegn. Vi løser en bred palette af forskellige energiopgaver. Vi installerer traditionelle og alternative energiløsninger for både private og erhvervskunder:

Gaskedler og Oliekedler:

Vi har mange års erfaring med installation og service af både gaskedler og oliekedler. Disse er effektive og pålidelige løsninger til opvarmning af din bolig eller erhvervsbygning.

Varmepumper og Jordvarme:

Disse grønne og økonomiske løsninger bruger energi fra luften eller jorden til at producere varme, hvilket kan spare dig for mange penge på din energiregning.

Solvarme og solvarmeanlæg:

Solvarme er en grøn og økonomisk løsning til opvarmning af din bolig. Det bruger energi fra solen til at producere varme, hvilket kan spare dig for mange penge på din energiregning.

Træpillefyr:

Træpillefyr er en miljøvenlig og økonomisk løsning til opvarmning af din bolig. De bruger træpiller som brændstof, hvilket er en vedvarende ressource.

Ventilation, klimaanlæg og varmegenvindingsanlæg:

En god ventilation er vigtig for indeklimaet i din bolig eller erhvervsbygning. Vi installerer og servicerer forskellige typer af ventilationssystemer, klimaanlæg og varmegenvindingsanlæg.

Gulvvarme og radiatorer:

Disse er behagelige og energieffektive løsninger til opvarmning af din bolig. De fordeler varmen jævnt i rummet og kan spare dig for mange penge på din energiregning.

Fastbrændselsfyr:

Fastbrændselsfyr er en robust og kraftfuld løsning til opvarmning af større boliger og erhvervsbygninger. De bruger fast brændstof som træ eller kul, hvilket kan være en økonomisk løsning.

Vandvarmere, vekslere og pumper:

Disse er vigtige komponenter i dit varmesystem. De sørger for, at du altid har varmt vand, når du har brug for det, og sikrer en effektiv distribution af varme og brugsvand i din bolig eller erhvervsbygning.

Vi skaber grønne energiløsninger og tilfredse kunder

Vi har oplevet en stigende interesse for grønne energialternativer i de seneste år. Dette er en positiv trend, som vi gerne står klar til at servicere. Vi har efterhånden mange erfaringer med grønne energioptimeringer af både private og erhvervsejendomme. Det fede ved alternative energikilder som jord og solvarme, er at man bogstavelig talt høster jordens ressourcer. Disse ressourcer er i sig selv gratis, og leder til selvforsynende anlæg, som sparer kunden mange penge årligt på energiregningen. Grønne løsninger er altså ikke kun sundt for miljøet, det er også et sundt alternativ for din pung!

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Vi skaber overblikket over dine muligheder med energioptimering

Vi er din lokale energiekspert, og vi bliver også gerne din lokale samarbejdspartner. Da vi har mange års erfaring i branchen, så har vi også leveret mange unikke og komplekse energiløsninger til vores kunder. Vi skræddersyer løsningerne, så de passer til den individuelle kundes budget og behov. Det eneste, som du skal gøre, er at kontakte os. Vi er din uvildige energispecialist, som er fuldt ud uafhængig af alle energiselskaber. Det betyder at den rådgivning du metoder hos os, er fuldstændigt objektiv og henvender sig kun til dine behov og krav.

Vi skaber effektive og optimale energiløsninger

Vi holder altid et skarpt fokus på kvalitet i vores løsninger. Det gælder uanset om du er interesseret i en traditionel energiløsning med et oliefyr og naturgas, eller en alternativ energikilde med fjernvarme, jordvarme eller solceller. Vi er eksperter i at sikre fuldt ud optimerede anlæg, drifter effektivt og har et minimum af spildenergi i processen.

Anlæg som ikke er trimmet eller optimeret, leverer ofte et mindre end optimalt output. Det betyder et større ressourcetræk for den samme ydelse. Uanset hvordan man ser på det, så er det en dårlig handel for dig, når du kan opnå et fuldt ud funktionelt anlæg via et serviceeftersyn. Vælger du os, som din samarbejdspartner, så er du garanteret at dine energiinstallationer og varmeanlæg drifter 100%. Vi har sans for de helt små detaljer, som kan justeres for at presse det sidste ud af anlægget.

Vi er som sagt medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde, og herigennem får vi tilført et stort arsenal af ekstra viden. Vi uddanner løbende vores medlemmer via Bedre Bads akademi, og sørger for at være opdaterede omkring de nyeste teknikker og produkter i markedet. Det gør at vi altid kan komme med opdateret rådgivning, og er din garanti for at vi altid installerer den bedste løsning på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Få lavet et Energitjek

Du kan bestille et Energitjek eller Energiscreening af dit hus og få klargjort mulighederne for energioptimering i en prioriteret rækkefølge.

Læs mere om Energitjek via knappen nedenfor.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon