Bedre Energi Christiansfeld

Overvejer du energioptimering af din bolig? Har du generelle spørgsmål om energiløsninger og opvarmningsformer? Kontakt Bedre Energi Christiansfeld - Bjerndrup VVS: Din lokale energispecialist.

Vi skaber optimale energiløsninger

Bjerndrup VVS også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld skaber optimale energiløsninger i Christiansfeld og omegn. Vi løser en bred palette af forskellige energiopgaver. Vi installerer traditionelle og alternative energiløsninger for både private og erhvervskunder:

Vi har mange års erfaring med etableringen af forskellige energi og varmekilder. Søger du hjælp til en eksisterende varme- eller energikilde, så står vi klar med gode råd og kyndig vejledning. Vi er selvfølgelig også parate til at løse din aktuelle problemstilling. Vores dygtige medarbejdere installerer alle typer af anlæg, og sørger for en sikker og stabil drift. Det gælder uanset om du står med et gammelt oliefyr, som trænger til en udskiftning, eller dit nye jordvarmeanlæg trænger til en servicering. Uanset problemstillingen kan du forvente, at vi sender en kompetent medarbejder ud, som kan fikse det i en fart.

Vi skaber grønne energiløsninger og tilfredse kunder

Vi har oplevet en stigende interesse for grønne energialternativer i de seneste år. Dette er en positiv trend, som vi gerne står klar til at servicere. Vi har efterhånden mange erfaringer med grønne energioptimeringer af både private og erhvervsejendomme. Det fede ved alternative energikilder som jord og solvarme, er at man bogstavelig talt høster jordens ressourcer. Disse ressourcer er i sig selv gratis, og leder til selvforsynende anlæg, som sparer kunden mange penge årligt på energiregningen. Grønne løsninger er altså ikke kun sundt for miljøet, det er også et sundt alternativ for din pung!

Vi skaber overblikket over dine muligheder med energioptimering

Vi er din lokale energiekspert, og vi bliver også gerne din lokale samarbejdspartner. Da vi har mange års erfaring i branchen, så har vi også leveret mange unikke og komplekse energiløsninger til vores kunder. Vi skræddersyer løsningerne, så de passer til den individuelle kundes budget og behov. Det eneste, som du skal gøre, er at kontakte os. Vi er din uvildige energispecialist, som er fuldt ud uafhængig af alle energiselskaber. Det betyder at den rådgivning du metoder hos os, er fuldstændigt objektiv og henvender sig kun til dine behov og krav.

Vi skaber effektive og optimale energiløsninger

Vi holder altid et skarpt fokus på kvalitet i vores løsninger. Det gælder uanset om du er interesseret i en traditionel energiløsning med et oliefyr og naturgas, eller en alternativ energikilde med fjernvarme, jordvarme eller solceller. Vi er eksperter i at sikre fuldt ud optimerede anlæg, drifter effektivt og har et minimum af spildenergi i processen.

Anlæg som ikke er trimmet eller optimeret, leverer ofte et mindre end optimalt output. Det betyder et større ressourcetræk for den samme ydelse. Uanset hvordan man ser på det, så er det en dårlig handel for dig, når du kan opnå et fuldt ud funktionelt anlæg via et serviceeftersyn. Vælger du os, som din samarbejdspartner, så er du garanteret at dine energiinstallationer og varmeanlæg drifter 100%. Vi har sans for de helt små detaljer, som kan justeres for at presse det sidste ud af anlægget.

Vi er som sagt medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde, og herigennem får vi tilført et stort arsenal af ekstra viden. Vi uddanner løbende vores medlemmer via Bedre Bads akademi, og sørger for at være opdaterede omkring de nyeste teknikker og produkter i markedet. Det gør at vi altid kan komme med opdateret rådgivning, og er din garanti for at vi altid installerer den bedste løsning på markedet.

Få lavet et Energitjek

Du kan bestille et Energitjek eller Energiscreening af dit hus og få klargjort mulighederne for energioptimering i en prioriteret rækkefølge. 

Læs mere om Energitjek her.

Vi tilbyder også hjælp til: