Inspiration til badeværelse

Vi står klar med masser af inspiration til badeværelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld skaber vi personlige badeværelser. Vi forstår at drømmebadeværelset kræver adgang til en masse forskellige inspirationskilder. Det er nødvendigt at have adgang til mange forskellige kilder, som kan krydre den overordnede ide omkring det nye badeværelse. Det daglige bademiljø er en vigtig faktor, når det kommer til at få en god start og slutning på dagen. Derfor har vi specialiseret os i at skabe de helt personlige badeværelser til vores kunder. Det personlige badeværelse er et badeværelse, som udstråler familiens smag og som lever op til de funktionelle krav familien har. For at kunne give vores kunder den bedste vejledning og mest opdaterede rådgivning, så følger vi hele tiden med i de nyeste tendenser. Vi ved derfor hvilke nye løsninger, som virkelig bare fungerer og hvilke der slet ikke fungerer. Derefter ligger vi stor vægt på en samtale med kunden, hvor vi kan lytte til dine ønsker om udformning og indretning af dit bademiljø. På den måde kan sikre dig den bedste og mest personlige løsning.

Herunder har vi samlet en række generelle tips, som du kan bruge som badeværelsesinspiration.

Badeværelsesinspiration til dit projekt

  • Indret badeværelset i funktionszoner, så kan hele familien være på badeværelset uden at stå i vejen for hinanden.
  • Du får rummet til at virke større og rengøringen bliver lettere med væghængt toilet, møbler eller toiletspand.
  • Lyse fliser får rummet til at synes større, hvorimod et mørkt gulv giver rummet kontrast og dybde.
  • Udnyt pladsen – med højt til loftet, kan du bruge smalle hylder i stål eller glas.
  • Brug flotte badehåndklæder og flakoner i indretningen. F.eks. giver pangfarver et friskt pust, og naturfarver skaber en afslappet atmosfære.
  • Installer en håndklædetørrer på det lille badeværelse – den sørger for en god temperatur og kan bruges som ophæng til håndklæder.

En Bedre Bad-fagmand kan hjælpe dig med at afdække dine ønsker i inspirationsfasen; komme med gode idéer; og vejlede dig om det rigtige valg. Vi hjælper med at gennemtænke enhver detalje og skabe sammenhæng i dit badeværelse.

Planlægning er essentielt - derfor er vi med dig fra start til slut

Planlægningsfasen er utrolig vigtig for et vellykket projekt. Det er uanset om du er ved at bygge et nyt hus med et spritnyt badeværelse, eller du skal have renoveret det gamle badeværelse. Der er nemlig rigtig mange faktorer som skal medregnes, når et badeværelse skal bygges. Først og fremmest skal man planlægge badeværelset efter rummets størrelse og proportionering. Derefter skal du have kortlagt den ønskede overordnede designstil og de forskellige badeværelseselementer du ønsker. Her taler vi badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør, bruser, armatur, toilet og meget mere.

Efter vi har fået kortlagt hvilket badeværelse du ønsker, så skal du blot læne dig tilbage og lade Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld om arbejdet. Vi er eksperter i at skabe de helt perfekte badeværelser, og når vi har din overordnede stil planlagt, så er det blot et spørgsmål om tid, før dit drømmebadeværelse står færdigt.

Vi sørger for at koordinere hele projektet fra start til slut, og vi hyrer de nødvendige håndværkere. Da vi taler meget om kvalitet, og generelt ikke vil levere et resultat mindre end det bedste, så kan du være sikker på at vi kun vælger kvalificerede samarbejdspartnere. Hvis du vil høre mere om dette, så skal du blot kontakte os. Sammen skaber vi dit drømmebadeværelse!

Få personlig badeværelsesinspiration i Christiansfeld

Vi hjælper kunder med rådgivning og installation af badeværelser i Christiansfeld. Skal du have et helt nyt badeværelse eller skal du renovere dit badeværelse – bestil et Gratis Badtjek og få uforpligtende snak med en lokal badekspert, der foretager en gennemgang af det nuværende badeværelse og får en snak om jeres badeværelsesdrømme. Vores Badtjekker står også klar med råd og vejledning til ethvert spørgsmål der kan opstå i inspirationsfasen.

Læs mere om vores badløsninger: