VVS Christiansfeld 

VVS er en af vores kernekompetencer – vi tilbyder levering og installation af enhver løsning inden for vand, varme og sanitet.

Vi tilbyder nemlig en bred palette af forskellige varme, vand og sanitets løsninger. Vi har gennem mange år arbejdet med VVS-løsninger, og det har betydet en betydelig vækst i vores kompetencer inden for området. Det er i sådan en grad, at vi godt tør kalde løsningen af VVS-opgaver for en af vores kernekompetencer den dag i dag. Vores mangeårige erfaring og vores kvalificerede fagfolk, sikrer dig et godt håndværksmæssigt stykke arbejde. Derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis vandhanen drypper, du skal have totalrenoveret badeværelset, eller dit badeværelse trænger til nye badeværelsesmøbler. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at vores kompetente medarbejder kan afhælpe dig med alt inden for bad og sanitet!

Vi udfører VVS Christiansfeld, men vi kører også gerne langt for vores kunder. Kontakt os på tlf. 74 56 85 48 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uforpligtende snak om opgaven.

Fokus på kundens ønsker og behov

Når vi løser opgaver for vores kunder, så har vi først og fremmest fokus på deres behov og ønsker. Det betyder at vi tager en indledningsvis samtale med kunden, før vi påbegynder større projekter. Det er vigtigt for os, at vi får en fornemmelse af den person vi arbejder sammen med, når vi f.eks. skal skabe et helt nyt badeværelse. Det er uagtet om badeværelset skal bygges helt fra scratch, eller vi snakker en renovation af det gamle.

Når du ringer til os med en haste-VVS-opgave, såsom et stoppet toilet, en stoppet håndvask på badeværelset eller lignende, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er en fordel, hvis du sørger for at kunne beskrive opgavens omfang så godt som muligt, da det gør vores prisestimering langt mere præcis.

Udover at løse akutte VVS-opgaver og længerevarende VVS-projekter, så tilbyder vi også serviceaftaler, som sikrer dig en optimal drift af alle vand og varme installationer i ejendomme. Vi servicerer både private og erhvervskunder, og vi rykker hurtigt og effektivt ud. Korrekt og jævnlig servicering af dine installationer, sikrer dig en længere levetid og en optimal drift. En ineffektiv energikilde eller et haltende varmesystem, kan ende med at koste mange penge på den årlige varmeregning.

Vi tilbyder den fulde VVS-pakke

Hvis du står med et større projekt i tankerne, såsom en totalrenovering eller et nybyggeri, så er vi den helt rigtige VVS’er at kontakte. Vi hjælper dig nemlig sikkert i havn via en totalløsning. Vi har i mange år har ansvaret over totalløsninger til både erhvervs- og privatkunder. Et større projekt kræver ofte, at flere forskellige aktører skal indblandes, og for en privatperson kan det virke overskueligt. På samme tid er det også bare rart at slippe for den ekstra opgave, og overlade det til nogle professionelle. Når vi taler totalløsning i forbindelse med dit projekt, mener vi at vi overtager alt koordinering og logistik. Du har derfor kun en kontaktperson gennem forløbet, og kan derfor læne dig tilbage og fokusere på andre opgaver. Vi tager hånd om koordineringen af de forskellige faggrupper, som skal inkluderes i projektet, og vi sikrer levering af kvalitetsmaterialer gennem vores store leverandørnetværk.

Vi servicerer kunder med totalløsninger og professionelt VVS-arbejde i Christiansfeld og omegn.

Kvaliteten skal være i top

Som VVS-eksperter har vi store krav til kvaliteten af det stykke arbejde, som vi leverer til vores kunder. Derfor forudsætter vi samme høje kvalitetsbevidsthed ved de aktører, som vi vælger at samarbejde med i forbindelse med dit projekt. Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld vil agere som styrmand i projektet, og fjerne ansvaret fra dine skuldre. Har du ønsker til ændringer, så er vi den eneste kontaktperson, som du skal ytre dig til. Eftersom vi styrer resten af projektet, så skal vi nok sørge for at dine ønsker bliver til en realitet. Lyder det interessant, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag. Kontakt os på tlf. 23 67 85 48 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med venlig hilsen din lokale VVS'er i Christiansfeld

Læs mere om vores badløsninger: