Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Armaturer & blandingsbatterier

Bjerndrup VVS fører et bredt udvalg af armaturer og batterier til dit badeværelse – og som VVS-installatør sørger vi for levering og professionel installation.

Der er mange muligheder, når det kommer til køb af vandhane. Skal den placeres på væggen eller vasken? Skal overfladen være i krom eller messing? Hos Bjerndrup VVS står vi klar med råd og vejledning. Du kan være sikker på at finde en vandhane, der passer ind i dit drømmebadeværelse.

Alle armaturer og blandingsbatterier er VA-godkendte. Det er din garanti for, at din nye vandhane overholder sundhedskravene i bygningsreglementet.

Du finder hele sortimentet af armaturer, blandingsbatterier og vandhaner i webshoppen.
Når du vælger Bedre Bad Christiansfeld som leverandør, så sørger vi for at montering af løsningen er inkluderet i prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Funktionelle blandingsbatterier

Et blandingsbatteri er en vandhane, hvor du kan blande det varme og det kolde vand. Altså er det en vandhanetype, som man ser i rigtig mange nyere huse, da det ganske enkelt er mere funktionelt end den typiske vandhane, hvor man skal skrue på to forskellige håndtag og manuelt blander det varme og kolde vand.

Blandingsbatteriet gør det muligt, at du ved køkkenvasken, badeværelsesvasken og ved bruser/badekarret nemt kan blande det kolde og varme vand. Hvis vi skal nævne to vigtige funktioner, som blandingsbatterierne kan have:

 • Vandsparefunktion:
  Når du vælger et blandingsbatteri med en vandsparefunktion, så kommer det med en indbygget modstand. Den indbyggede modstand betyder, at vandhanen gør modstand ved udledning på 60% af den maksimale udledning. Det betyder at du spilder mindre vand i dagligdagen. Hvis man har brug for 100% udledning, så er det muligt at dreje op for styrken.
 • Termostatstyret:
  Med et termostatstyret blandingsbatteri kan f.eks. vandet i bruseren forudindstilles. Derefter holdes en konstant temperatur gennem termostatstyring.
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Funktionelle designer vandhaner

En vandhane er i dag meget mere end bare en vandhane. Der ligger meget mere bag vandhanen end bare 2 håndtag, som skal skrues på og så kommer vandet ud. Moderne vandhaner er blevet kritiske designelementer i både køkkenet, badeværelset og bryggerset. Derudover kommer vandhanerne i dag med mange forskellige funktioner, så det kommer ofte ned til spørgsmålet om hvilke funktioner du ønsker i en vandhane.

Uanset hvilken vandhane du skal bruge, så kan du være sikker på at vi kan levere den. Vi har:

 • Vandhaner til badeværelset
 • Vandhaner til udendørsbrug (F.eks. haven eller garagen)
 • Vandhaner til bryggerset
 • Vandhaner til køkkenet

Du skal vide at når du køber en vandhane hos os, så er prisen inklusive montering og levering. Vi mener nemlig ikke, at du skal stå og bøvle med monteringen. Vi garanterer et solidt stykke håndværk, som skaber stor værdi for dig i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Kvalitets vandhaner

Nu har vi jo skrevet at alle vores vandhaner/blandingsbatterier er VA-godkendte, og hvorfor er det så relevant? Det er da fordi en vandhane faktisk per. Lov skal være VA-godkendt for at kunne blive solgt i Danmark. Årsagen til dette er, at VA-godkendelsen tester om vandhanen overholder de lovpligtige grænseværdier for udledning af cadmium og bly. Det har desværre vist sig, at der faktisk bliver solgt mange toiletter i Danmark, som ikke overholder disse krav. Det er noget rigtig skidt, da udledningen af for mange tungmetaller i vandet er direkte sundhedsskadeligt. Vi anbefaler derfor, at uanset hvilken håndvask du vælger, så skal du sikre dig, at den er VA-godkendt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Moderne blandingsbatterier/armaturer

Moderne blandingsbatterier/armaturer har ikke de gammelkendte pakninger, som vi kender fra gamle modeller. I stedet for er de udstyret med keramiske skiver, hvilket betyder at de ikke begynder at dryppe efter et par år, i modsætning til de gamle modeller. Derfor kan du med fordel vælge os, som din samarbejdspartner. Vi garanterer, at vi kun monterer vandhaner, som lever op til alle krav.

Den sidste faktor vi vil nævne, er at hvis du bor i et meget kalkrigt område, så anstrenges dit blandingsbatteri ekstra meget. Det kan i værste fald forkorte levetiden på dit blandingsbatteri, og vil ofte føre til problemer med til kalkning. Til kalkning fører til dryppende vandhaner, og det er meget usundt for hanen. En løsning på kalkproblemer, er at installere et BWT blødgøringsanlæg. Et sådan anlæg sikrer dig blødt og lækkert vand i boligen. Du kan læse mere om Blødgøringsanlæg her.

Du kan finde udvalget af vores vandhaner her. Priserne på siden er inkl. levering og montering og køber du et produkt skal vi, din lokale ekspert i vandhaner, nok komme og hjælpe dig med det hele.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Din lokale ekspert i vandhaner

Bjerndrup VVS installerer vandhaner i Christiansfeld.

Mangler du en ny håndvask til vandhanen?

Vi har også et stærkt udvalg af toiletter og håndvaske til at matche din nye vandhane. For toiletterne har vi et udvalg der giver dig en masse funktioner, som vandsparefunktioner, berøringsfri skylle funktion og toiletter med dusch. Se udvalget af toilet og håndvaske.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon