Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Nyt toilet og håndvask

Udvalget af sanitetsprodukter er meget omfattende. Her kan du finde ud af, hvilket toilet eller håndvask, som du vil blive mest tilfreds med.

Tag en snak med os om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af dit nye toilet til badeværelset. Vi kender det alle at skulle på toilettet, og der er altså noget specielt ved at sætte sig på et toilet, som bare er lækkert. Toiletbrættet sidder fast, kummen fremstår flot og er måske også rengøringsvenligt og hævet fra gulvet, så det er nemt at støvsuge og vaske gulv under toilettet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Mangler du et nyt toilet?

Mangler du et nyt toilet, så kontakt din lokale Bedre Bad installatør Bjerndrup VVS i Christiansfeld.

Vi kan rådgive dig om nyt toilet og hvad du skal være opmærksom på. Alle nye toiletter er mere økonomiske end de gamle, da de skyller meget mindre vand ud og er meget mere vandbesparende. Men der er stadig forskel på de nye modeller, og derfor gør du klogt i at bruge din lokale Bedre Bad installatør i køb af nyt toilet. Ved køb af nyt toilet af en Bedre Bad installatør er det hele med i prisen. Vi installerer og tilslutter det nye toliet korrekt, og rydder op, før vi kører.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Stærke tilbud på toiletter og håndvaske

Vi forhandler et bredt udvalg af toiletter og håndvaske. Du finder hele sortimentet i vores webshop.

Vælg Bedre Bad Christiansfeld – Bjerndrup VVS som leverandør, så sørger vi at levering og montering er inkluderet i prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Toilettet er et individuelt valg

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Skal cisternen være synlig eller skjult på den væghængte løsning? Vil du have dusch-funktion?

Hos Bjerndrup VVS rådgiver vi dig om de mange muligheder. Vi har et stort udvalg af både stående og væghængte toiletter til din bolig, så du kan finde den helt rigtige udformning og indretning, som passer ind i stilen på dit badeværelse. Bedre Bad Christiansfeld er specialister i VVS og toiletter, så du kan med ro i maven ringe til os og bede os om at tilslutte dit nye toilet på badeværelset.

Skal du have hjælp til en ny håndvask til badeværelset, kan vi også klare det. Med mange års erfaring i tilslutning af håndvaske og armaturer er vi specialister og mestrer disciplinen at sætte håndvaske korrekt op og tilslutte alle vvs-installationer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Udvidede toiletfunktioner

I udvalget af moderne toiletter er det muligt at finde næsten lige præcis den funktion, som du er interesseret i. Toiletterne kommer nemlig med flere udvidede funktioner. Vi monterer både enkelte toiletter, som kun besidder de helt grundlæggende funktioner, og toiletter med specielle funktioner:

Vandsparefunktion

  • Vandsparetoilettet kommer med to forskellige skyllefunktioner. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde kan du spare meget vand i dagligdagen og mange penge på den årlige vandregning.

Berøringsfrit skyl

  • Det berøringsfrie toilet er for dig, som virkelig værdsætter hygiejne. Her foregår udskylningen ved, at du blot fører din hånd hen over en sensor placeret på toppen af toilettet. Herefter aktiveres en skyllefunktion. Det er en god hygiejnisk løsning, hvor man minimerer spredningen af bakterier.

Dusch funktion

  • Duschtoiletter er en ny generation af toiletter. Med et duschtoilet afsluttes toiletbesøget, ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle, som opfølges med en lufttørring. Et duschtoilet sikrer dig en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg. Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end afføring med papir.
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Find dit nye toilet eller håndvask hos os

Uanset om du er på jagt efter en smuk, lille håndvask til badeværeset, et praktisk væghængt toilet eller lignende baderumsmøbler og sanitet, så finder du det i vores store udvalg af håndvaske og toiletter. Når du vælger en håndvask eller et nyt toilet hos os, er levering og montering altid inkluderet i prisen — og når vi står for montering, er du sikker på, at der udføres håndværksmæssigt korrekt arbejde. Medfølgende arbejdet og montagen følger naturligvis garanti på produktet og for veludført arbejde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon