Tegn dit nye badeværelse

Har du nogensinde tænkt, at det ville være rart at kunne se sit badeværelse i 3D inden projektet startes? Faktisk om man ikke kunne tegne det i ro og mag hjemmefra, uden at skulle involvere alle mulige håndværkere med det samme? Jamen så har vi faktisk den helt perfekte løsning til dig. Gennem Bedre Bad – Bedre Energi kan vi tilbyde et online tegneprogram. Med vores online tegneprogram kan du sidde hjemme i stuen, og designe dit nye badeværelse i ro og mag. Programmet indeholder mange forskellige møbler, sanitetsinstallationer, fliser, farver og andre relevante badeværelseselementer.

Klik her for at åbne tegneprogrammet

Uforpligtende snak om din badeværelsesidé

Når du mener du er færdig med tegningen, så kan du sende det endelige resultat til os. Derefter kontakter vi dig angående en uforpligtende snak om dit nye badeværelse. Bjerndrup VVS – Christiansfeld står nemlig klar med gode råd og vejledning, baseret på den tegning du sendte os. Vi giver dig også et uforpligtende tilbud på, hvad det reelt ville koste at bygge dit drømmebadeværelse.

Kom i gang med at tegne dit badeværelse

Start med at åbne tegneprogrammet her

I tegneprogrammet kan du indrette med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere. Du kan bruge både PC og Mac computer. Du skal bare prøve løs, du kan altid lave ændringer. I løbet af opsætningen af dit badeværelse kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

Der er rigtig mange af muligheder for valg af interiør, rumopbygning og farver i tegneprogrammet, men det er kun et lille udpluk af, hvad vi rent faktisk tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge i programmet, så nævn det i kommentarfeltet – så kan vi tage højde for det, hvis vi tager en snak.

Med tegneprogrammet fra Bedre Bad – Bedre Energi kan du lege med idéer og forestillinger om dit nye badeværelse. Skal det være luksuriøst? Minimalistisk eller klassisk?

-       Rigtig god fornøjelse. 

Badeværelset et en af de bærende søjler i boligen

Når det kommer til snakken om et nyt badeværelse, kan man ikke komme uden om fordelene ved et nyt og lækkert badeværelse. Badeværelset er nemlig et af de rum, som virkelig tilføjer ekstra værdi til huset, hvis man sikrer sig at det er indbydende. På samme tid er det også et rum, som betyder meget for dagligdagens generelle velvære og komfort. Man bruger stort set badeværelset hver evig eneste dag, og derfor er det vigtigt at det besidder de nødvendige funktioner, og at det taler til ens æstetiske sans. Det at bruge badeværelset skal gerne være en god oplevelse - hver evig eneste gang

Det er sjældent at forventningerne til et badeværelse er ens, hvis man spørger 2 forskellige personer. Derfor er det vigtigt for os, at vi har en samtale med vores kunder, hvori vi forsøger at forstå de behov og krav hver individuel kunde har til deres nye badeværelse. Tegneprogrammet er her en rigtig god måde at få et dybere indblik i hvad der forventes af det nye badeværelses funktionalitet og design. Det ligger den helt rigtige bund for en konstruktiv samtale, og gør at vi kan vejlede kunden mere præcist. Som en ekstra bonus tilbyder vi også et gratis badtjek. Det betyder, at vi sender en kyndig medarbejder hjem til dig, hvor denne vil gennemgå dit badeværelse. Alle vand og varmeinstallationer bliver gennemgået, og der tages et ordentlig kig på toilettet, armaturet og resten af badeværelseselementerne. Som sagt er badtjekket gratis, så er der er faktisk ingen grund til ikke at få foretaget det. Det sammen med tegningen giver det bedst mulige udgangspunkt for dit nye badeværelse.

Læs mere om vores badløsninger: