Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Nyt badeværelse Christiansfeld

Bjerndrup VVS hjælper dig med opfyldelse af dine drømme om et nyt badeværelse. Med gode idéer, inspiration og professionel vejledning guider vi dig igennem de mange muligheder.

Vi brænder for at levere nye badeværelse i topkvalitet!

Går du rundt med drømmen om et nyt badeværelse? Måske trænger det gamle til en totalrenovering, eller måske skal du have bygget et spritnyt? Uanset hvordan din drøm udformer sig, så kan du være sikker på at vi kan hjælpe dig frem til det bedste resultat. Kontakt os allerede i dag, og start drømmen om dit nye og personlige badeværelse. Vi står klar med essentiel rådgivning og gode tips, som kan betyde forskellen mellem det perfekte badeværelse og et utilfredsstillende resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser - Unidrain skraber

Levere et professionelt badeværelsesprojekt

Med vores mange erfaringer inden for badeværelser er vi i stand til at præsentere dig for de bedste løsninger og samtidig levere et professionelt badeværelsesprojekt – hver gang. Vi er som sagt specialister i skabelsen af smukke og personlige badeværelsesløsninger, og vores opgaver spænder bredt:

 • Renovering – Helt eller delvist
 • Nyt badeværelse
 • Alle typer af vandinstallationer
 • Udskiftning af badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og andre elementer på badeværelset.
 • Reparationer – stoppede afløb, løbende toiletter, rustne armaturer mm.

I bund og grund kan vi stort set løse alle opgaver, som forbindes med badeværelset, bryggerset og køkkenet. Det gælder uanset om du skal bruge en smart løsning til ovenlysvinduet på badeværelset eller blot ønsker en ny lys indretning.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Det unikke badeværelse

Når det kommer til udformningen af badeværelset, så er det mulighederne tæt på uendelige. Badeværelset kan med fordel skabes i husets stil, og ved at udnytte de specifikke omstændigheder i de forskellige badeværelsesrum, så kan man sagtens skabe et helt unikt og smukt badeværelse. Det helt rigtige badeværelse afhænger også meget af individet. Nogle mennesker foretrækker store badeværelser, med spalignende elementer, og massere plads til at udfolde sig. Andre er mere til små og praktiske badeværelser, som blot leverer det de skal.

Vi kan nævne flotte løsninger med ovenlysvinduer, som skaber illusionen af at bade udenfor, og ofte er vandfaldsbrusere et stort hit blandt vores kunder. Vi kender til alle de smarte tips og tricks, som kan få selv det mindste badeværelse til at føltes rummelig og lyst. Uanset din boligsituation, dine ønsker og dine behov, så kan vi garanteret hjælpe dig! Vi er tilhængere af samtaler med kunden. Her er der fokus på pluralis. Dvs. at vi ofte tager mange samtaler med vores kunder, før vi begynder arbejdet. På den måde får vi en fornemmelse af hinanden, og vi har de bedste forudsætninger for at forstå kundens behov og ønsker. Det gør også at processen med at skabe et personligt badeværelse, går meget nemmere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Et facelift kan give fornemmelsen af et nyt badeværelse til en lavere pris

Investeringen i et totalt nyt badeværelse kan sagtens være stor, og for nogle er det også en for stor investering. Når det kommer til beslutningen om hvorvidt man skal renovere det gamle badeværelse, så bør man overveje det faktum, at udskiftningen af gamle elementer kan betyde store besparelser. Har du et gammelt rendende armatur eller et løbende toilet, så kan det koste dig store unødvendige summer hvert eneste år. Installationen af moderne og effektive vandbesparende elementer, kan betyde markante besparelser i vandforbruget.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Små ændringer – store forandringer 

Derudover behøves man ikke altid renovere hele badeværelset, for at skabe fornemmelsen af et nyt badeværelse. Ved at udskifte badeværelsesmøblerne og armaturerne kan man faktisk nå rigtigt langt. Det er et såkaldt facelift. Det er en fornuftig måde at skabe et skønnere badeværelse til en langt lavere pris.

Er du i tvivl om hvorvidt du bør udskifte de gamle vand og energiinstallationer på badeværelset, så tilbyder vi et gratis badtjek. Et gratis badtjek betyder, at vi sender en autoriseret medarbejder ud til dit bad, hvorefter denne vil gennemgå alle dine installationer. Herefter får du en rapport, som lister de forskellige energi og vandoptimerende muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Få dit drømmebadeværelse hos Bjerndrup VVS

Opfyld dine drømme om et nyt og smukt badeværelse med hjælp fra Bjerndrup VVS. Vores erfarne team er specialister i renovering og etablering af badeværelser i topkvalitet. Uanset om det er en totalrenovering eller et facelift, kan vi skabe det perfekte resultat til dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger, herunder udskiftning af møbler og armaturer samt reparationer. Vores mål er at skabe et unikt og personligt badeværelse, der passer til dine behov og præferencer.

Kontakt os i dag for at starte rejsen mod dit drømmebadeværelse. Ring til os på tlf. eller send en mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe det perfekte badeværelse, der opfylder dine ønsker og behov.

Du kan læse mere om badtjekket, ved at trykke ind på linket herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon