Nyt køkken

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Skab et funktionelt og smukt køkken med ekspertise

Bjerndrup VVS hjælper dig med at finde en løsning, som hænger sammen med resten af boligen og har en indretning, der kan bruges til hverdagens praktiske opgaver som madlavning og opvask. Vi skræddersyer også løsningen, så den passer til dit budget.

Quooker Fusion Round

Et indbydende og smukt design

Køkkenet skal selvfølgelig have et design, som er indbydende og smukt. Det er et rum, hvor man ofte har sin daglige gang, og det skal tale til vores personlige smag. Derudover er det også meget vigtigt, at køkkenet er funktionelt. Det skal være indrettet, så der er sammenhæng mellem skabe, køleskab, opvask, ovn og de andre køkkeninstallationer. Måske har du en køkkenø, som også skal inkorporeres i køkkenets flow. Det er vigtigt, at flowet i køkkenet er godt, så du har en god oplevelse, hver eneste gang du finder kokkehuen frem. De bedste måltider skabes i de bedste rammer.

Når vi tænker køkkener, så tænker vi kvalitet hele vejen. For at få et godt flow i dit nye køkken, stilles der store krav til indretningen af køkkeninstallationerne, og der forventes en vis elegance, komfort og funktionalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Bjerndrup VVS leverer og monterer nyt køkken

Sammen med dig skaber vi et køkken, hvor du kan udfordre dine kokkeevner. ​Der er masser af muligheder for en individuel løsning. Vi har et bredt udvalg fra førende producenter i forskellige stilarter, størrelser, materialer og farver. De mange muligheder sikrer dig, at dit drømmekøkken med de helt rigtige funktionelle egenskaber kan realiseres.

Vi vægter kvalitet højt – både i arbejdet, produkterne, og i dialogen med dig. Kontakt os og forhør dig om dine muligheder for et nyt køkken eller en udskiftning af køkkenelementer. Så vil vi vende tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud.

Grohe Essence Smartcontrol

Blandingsbatterier til køkkenet

Vi har et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til køkkener. Vi har intelligente armaturer, der selv regulerer vandtrykket, vandhaner med vandsparefunktioner og håndbrusere. Vi har endda et blandingsbatteri, hvor der er kogende vand direkte fra hanen. Valget er dit – og vi er klar med vejledning.

Bjerndrup VVS står gerne for levering og montering af køkkenelementer. Dermed slipper du for alt besværet og kan nyde dit nye armatur. Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så giv os et kald på tlf.

hansgrohe-Talis-M54

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke bare en køkkenvask – det ved vi. Der findes mange typer køkkenvaske i forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan altid finde en vask, der passer lige præcis til dit køkken.

Med vejledning fra Bjerndrup VVS finder du den helt rigtige vask – og vi leverer og monterer til en konkurrencedygtig pris. Vi kan også hjælpe med at flytte din vask og udføre rørarbejdet.

Nyt køkken

Det lækre og kvalitetsbevidste køkken

Når det kommer til renovering eller vedligeholdelse af køkkenet, er kvalitet et nøgleord. Det kræver en professionel og veludført planlægningsproces, som starter allerede i inspirationsfasen. Her skal de vigtigste køkkeninstallationer vælges: Komfur, køleskab, bordplader, opvaskemaskine og andre materialer. Den indledende fase er essentiel, da det bygger hele fundamentet for det videre projektforløb. Du kan være sikker på, at vi står klar med gode tips og rådgivning hele vejen igennem forløbet.

Quooker Fusion Round

Mange valgmuligheder

Når du skal vælge dine nye køkkeninstallationer, er der mange valgmuligheder:

  • Skal du have vandhane med vandsparefunktion, måske en håndbruser eller et batteri som kan give dig kogende vand direkte fra hanen?
  • Skal du have et intelligent armatur, som selv kan regulere vandtrykket efter forbrug?
  • Skal den nye emhætte have udsugning eller recirkulation?

Der findes et stort udvalg af køkkenhåndvaske i forskellige størrelser, materialer og farver. Det burde være muligt at finde lige præcis den vask, som passer til din stil og dine behov. Der er rigtig mange valg, som skal foretages i forbindelsen med et nyt køkken. Uanset hvilke funktioner og stil du vil have i dit køkken, kan vi med garanti levere og montere. Vi har en yderst kompetent medarbejderstab og adgang til de bedste leverandører på markedet. Det tillader os at levere de absolut bedste løsninger til vores kunder.

Nyt køkken

Er du klar til at skabe dit drømmekøkken?

Lad Bjerndrup VVS hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dit budget og dine behov. Vores team af erfarne fagfolk er klar til at guide dig gennem hele processen, fra design til installation. Kontakt os i dag på tlf. for at starte din køkkenrenovering. Lad os sammen skabe et køkken, der er både smukt og funktionelt, et køkken, du vil elske at bruge hver dag

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon