NYT Kvalitets KØKKEN

Køkkenet skal ikke kun være smukt men også funktionelt

Bjerndrup VVS hjælper dig med at finde en løsning, som hænger sammen med resten af boligen og har en indretning, der kan bruges til hverdagens praktiske opgaver som madlavning og opvask. Vi skræddersyer også løsningen, så den passer til dit budget.

Køkkenet skal selvfølgelig have et design, som er indbydende og smukt. Det er et rum, hvor man ofte har sin daglige gang, og det skal tale til vores personlige smag. Derudover er det også meget vigtigt, at køkkenet er funktionelt. Det skal være indrettet, så der er sammenhæng mellem skabe, køleskab, opvask, ovn og de andre køkkeninstallationer. Måske har du en køkkenø, som også skal inkorporeres i køkkenets flow. Det er vigtigt, at flowet i køkkenet er godt, så du har en god oplevelse, hver eneste gang du finder kokkehuen frem. De bedste måltider skabes i de bedste rammer.

Når vi tænker køkkener, så tænker vi kvalitet hele vejen. For at få et godt flow i dit nye køkken, stilles der store krav til indretningen af køkkeninstallationerne, og der forventes en vis elegance, komfort og funktionalitet.

Bjerndrup VVS leverer og monterer nyt køkken

Sammen med dig skaber vi et køkken, hvor du kan udfordre dine kokkeevner. ​Der er masser af muligheder for en individuel løsning. Vi har et bredt udvalg fra førende producenter i forskellige stilarter, størrelser, materialer og farver. De mange muligheder sikrer dig, at dit drømmekøkken med de helt rigtige funktionelle egenskaber kan realiseres.

Vi vægter kvalitet højt – både i arbejdet, produkterne, og i dialogen med dig. Kontakt os og forhør dig om dine muligheder for et nyt køkken eller en udskiftning af køkkenelementer. Så vil vi vende tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud.

Blandingsbatterier til køkkenet

Vi har et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til køkkener. Vi har intelligente armaturer, der selv regulerer vandtrykket, vandhaner med vandsparefunktioner og håndbrusere. Vi har endda et blandingsbatteri, hvor der er kogende vand direkte fra hanen. Valget er dit – og vi er klar med vejledning.

Bjerndrup VVS står gerne for levering og montering af køkkenelementer. Dermed slipper du for alt besværet og kan nyde dit nye armatur. Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så giv os et kald på tlf. 23 67 85 48.

Se hele vores udvalg af køkkenarmaturer i webshoppen.

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke bare en køkkenvask – det ved vi. Der findes mange typer køkkenvaske i forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan altid finde en vask, der passer lige præcis til dit køkken. 

Med vejledning fra Bjerndrup VVS finder du den helt rigtige vask – og vi leverer og monterer til en konkurrencedygtig pris. Vi kan også hjælpe med at flytte din vask og udføre rørarbejdet.

Det lækre og kvalitetsbevidste køkken

Når det kommer til renovering eller vedligeholdelse af køkkenet, er kvalitet et nøgleord. Det kræver en professionel og veludført planlægningsproces, som starter allerede i inspirationsfasen. Her skal de vigtigste køkkeninstallationer vælges: Komfur, køleskab, bordplader, opvaskemaskine og andre materialer. Den indledende fase er essentiel, da det bygger hele fundamentet for det videre projektforløb. Du kan være sikker på, at vi står klar med gode tips og rådgivning hele vejen igennem forløbet.

Når du skal vælge dine nye køkkeninstallationer, er der mange valgmuligheder:

  • Skal du have vandhane med vandsparefunktion, måske en håndbruser eller et batteri som kan give dig kogende vand direkte fra hanen?
  • Skal du have et intelligent armatur, som selv kan regulere vandtrykket efter forbrug?
  • Skal den nye emhætte have udsugning eller recirkulation?

Der findes et stort udvalg af køkkenhåndvaske i forskellige størrelser, materialer og farver. Det burde være muligt at finde lige præcis den vask, som passer til din stil og dine behov. Der er rigtig mange valg, som skal foretages i forbindelsen med et nyt køkken. Uanset hvilke funktioner og stil du vil have i dit køkken, kan vi med garanti levere og montere. Vi har en yderst kompetent medarbejderstab og adgang til de bedste leverandører på markedet. Det tillader os at levere de absolut bedste løsninger til vores kunder. Hvis du er interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere om vores badløsninger: