Få inspiration til badeværelse i Christiansfeld

Få hjælp til hvordan du kan indrette dit badeværelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld har vi mange års erfaring med at skabe personlige badeværelser. For at opnå den perfekte indretning af badeværelset kræver det at man er udrustet med de rette inspirationskilder. Drømmebadeværelset skabes nemlig ved at udvælge de smarte features og fravælge det, som man ikke bryder sig om.

Af denne grund, har vi hos Bedre Bad samlet en række brochurer, hvori du kan samle badeværelsesinspiration fra vores cases og skabe et overordnet overblik omkring indretningen af dit nye badeværelse.

Det er altid en god idé at have styr på alle detaljerne i et badeværelsesprojekt. Det er ikke bare dyrt at etablere, det er også her din dag skal starte og slutte hver eneste dag. Vi har specialiseret os i at skabe de skræddersyede, personlige badeværelser til vores kunder, som sikrer den bedste start og slutning på dagen.

Vi skaber eksempelvis personlige bademiljøer, som udstråler familiens smag og lever op til alle funktionelle krav. Vi renoverer også det lille gæstetoilet hurtigt og effektivt med eksempelvis et komplet nyt møbelsæt.

For at kunne give vores kunder den bedste badinspiration og mest opdaterede rådgivning, så følger vi hele tiden med i de nyeste tendenser. Vi kender derfor til de nye løsninger, som virkelig bare fungerer og hvilke der slet ikke fungerer.

Derefter ligger vi stor vægt på dialoger med vores kunder, hvor vi kan lytte til dine ønsker om udformning og badeværelsesindretning. På den måde kan sikre dig den bedste og mest personlige løsning. Vi kalder det et Gratis Badtjek - klik og læs mere her!

Generelle råd til indretning af nyt badeværelse

Herunder har vi samlet en række generelle tips, som du kan bruge som badeværelsesinspiration.

  • Indret badeværelset i funktionszoner, så kan hele familien være på badeværelset uden at stå i vejen for hinanden.
  • Du får rummet til at virke større og rengøringen bliver lettere med væghængt toilet, møbler eller toiletspand.
  • Lyse farver og fliser får rummet til at synes større, hvorimod de mørke nuancer giver badeværelset kontrast og dybde.
  • Udnyt pladsen – med højt til loftet, kan du bruge smalle hylder i stål eller glas.
  • Brug flotte badehåndklæder og flakoner i indretningen. F.eks. giver pangfarver et friskt pust, og naturfarver skaber en afslappet atmosfære.
  • Installer en håndklædetørrer på det lille badeværelse – den sørger for en god temperatur og kan bruges som ophæng til håndklæder.
  • Din personlige stil skal skinne igennem - ligesom den gør i resten af boligens rum!
  • Vælg samme farve til armaturer, håndklædeholdere og tilbehør for at binde indretningen sammen på badeværelset.

få inspiration fra dette nyrenoverede badeværelse højgårdstoften1

Vi tilbyder kyndig badeværelsesinspiration

En Bedre Bad-fagmand kan hjælpe dig med at afdække dine ønsker i inspirationsfasen; komme med gode idéer; og vejlede dig om det rigtige valg. Vi hjælper med at gennemtænke enhver detalje og skabe sammenhæng i dit badeværelse.

Planlægning er essentielt - derfor er vi med dig fra start til slut

Planlægningsfasen er utrolig vigtig for et vellykket projekt. Det er uanset om du er ved at bygge et nyt hus med et spritnyt badeværelse, eller du skal have renoveret det gamle badeværelse. Der er nemlig rigtig mange faktorer som skal medregnes, når et badeværelse skal bygges.

Først og fremmest skal man planlægge badeværelset efter rummets størrelse og proportionering. Derefter skal du have kortlagt den ønskede overordnede indretningsstil og de forskellige badeværelseselementer du ønsker. Her taler vi badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør, bruser, armatur, toilet og meget mere.

Efter vi har fået kortlagt hvilket badeværelse du ønsker, så skal du blot læne dig tilbage og lade Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld om arbejdet. Vi er eksperter i at skabe de helt perfekte badeværelser, og når vi har din overordnede stil planlagt, så er det blot et spørgsmål om tid, før dit drømmebadeværelse står færdigt.

Vi sørger for at koordinere hele projektet fra start til slut, og vi hyrer de nødvendige håndværkere. Da vi taler meget om kvalitet, og generelt ikke vil levere et resultat mindre end det bedste, så kan du være sikker på at vi kun vælger kvalificerede samarbejdspartnere. Hvis du vil høre mere om dette, så skal du blot kontakte os. Sammen skaber vi dit drømmebadeværelse!

Få uforpligtende rådgivning hos lokal VVS'er i Christiansfeld

Vi hjælper kunder med rådgivning og installation af badeværelser i Christiansfeld. Skal du have et helt nyt badeværelse eller skal du renovere dit badeværelse – bestil et Gratis Badtjek og få uforpligtende snak med en lokal badekspert, der foretager en gennemgang af det nuværende badeværelse og får en snak om jeres badeværelsesdrømme. Vores Badtjekker står også klar med råd og vejledning til ethvert spørgsmål der kan opstå i inspirationsfasen.