Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Lækre armaturer til brus og kar

Brusehoveder i top kvalitet. Bjerndrup VVS er din ekspert i behagelige omgivelser på dit badeværelse – og her tilføjer det helt rigtige brusehoved eller et karbad noget ekstra til din hverdag. Ønsker du at tilføje lidt ekstra luksus i din hverdag – så læs nærmere omkring vores priser og produkter i følgende afsnit.

Vi leverer og installerer i forskellige designs og materialer – vi har også luksuriøse dampkabiner, der fås med mange forskellige indstillinger for massage. Her er rig mulighed for, at skabe en unik løsning som matcher dine behov. Få mere inspiration gennem siden her, eller tag kontakt til en af vores medarbejdere – Vi står klar til at hjælpe med skabe dit drømmebad.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Kvalitets badekar og spabade

Vi tilbyder levering og installation af badekar og spabade. Produkterne hos Bjerndrup VVS er nogle af de bedste på markedet – både kvalitets- og komfortmæssigt, og vi har et bredt udvalg af forskellige typer og designs.

Er du til et flot nyt badekar eller et spabad med blid massage? En ting er sikkert, med Bjerndrup VVS som leverandør og installatør får du et professionelt og gennemtænkt resultat.

Vi har stor erfaring i arbejdet med dampkabiner og spabade. Det gælder både indendørs og udendørs brug. Et spabad emmer både afslapning og ro, og vi har samlet de bedste modeller, så du kan være sikker på at få et kar i den højeste kvalitet. Du kan få spabade i mange forskellige modeller og størrelser, så selv et lille hjem kan få glæden af at dampe af i et spabad.

Der findes også muligheder, hvor man opsætter en dampkabine. I dag fås dampkabiner med mange forskellige massage funktioner, hvilket øger badeværelsets luksus mange gange. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du garanteret at leveringen og monteringen er i orden, og at alle reglerne for vådrum er overholdt. Derudover samarbejder vi kun med anerkendte producenter, så du er sikret en holdbar løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Gulvafløb tilføjer en ekstra detalje

I dag fås gulvafløb i flere designs og udformninger. I modsætning til det traditionelle afløb kan du f.eks. vælge en moderne afløbsrende, der viser sans for detaljen og giver dit badeværelse et personligt udtryk.

Den aflange rist eller afløbsrende gør, at man kan undvære den forhøjning, der adskiller bruseområdet og det øvrige badeværelse. Det moderne alternativ fås som hulrist, spalterist og i flere størrelser og udformninger.

Når badeværelset skal renoveres, er det vigtigt at der bliver kælet for alle detaljerne. Med en afløbsrende af rustfrit stål har du en moderne afløbsløsning til badeværelset.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Totalløsningen inden for kar, spa & brus

Vælger du at få monteret dit nye karbad, spabad eller bruser af Bedre Bad Christiansfeld, så har du muligheden for at få opgaven løst som en totalløsning. Det betyder faktisk, at vi ikke bare sælger produkter, men faktisk sælger løsninger. Vi sælger derfor ikke bare dit nye badekar, spabad eller bruser. Nej vi sælger både badekarret, leveringen, monteringen og oprydningen efter projektet er færdigt. Det betyder også, at vi derfor overtager hele projektet og sørger for koordineringen af de nødvendige håndværkere, sikrer leverancer osv. Vi arbejder kun sammen med leverandører, som har samme høje standard som os. Det betyder, at de skal have et øje for kvalitet, og aldrig gå på kompromis med resultatet. Du skal blot læne dig tilbage i den trygge forvisning om, at vi har styr på hele projektet, og at du ikke behøver bruge alt din tid på det. Skulle du have ændringer, eller andre ting på hjerte, så slipper du af sted med en enkelt kontaktperson, som du kan ytre dig til. Det er nemlig Bedre Bad Christiansfeld. Vi styrer projektet, og derfor skal du blot kontakte os, og så sørger vi for at dit ønske bliver lov.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Din lokale ekspert

Denne arbejdsmetode er afspejlet i vores priser. Hvor konkurrenterne kun nævner prisen på badekarret, så nævner vi prisen på hele projektet. Det betyder at vores kunder lige fra start af, kan danne sig et overordnet overblik over projektets omkostninger. Det er en transparent prismodel, som vi har erfaret virker rigtig godt. Det betyder at vores kunder aldrig oplever skjulte eller ekstra omkostninger.

Din lokale ekspert

Bjerndrup VVS udfører opgaver med installation af brus og kar i Christiansfeld og omegn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon