Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek Christiansfeld

Få en god start på nyt badeværelse med et uforpligtende badjtek!

Hos Bjerndrup VVS – Bedre Bad – Bedre Energi i Christiansfeld, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking af et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering
Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Book et gratis Badtjek her:

Herunder finder du kontaktformularen, som skal udfyldes for at bestille vores gratis badtjek. Vi står klar til at hjælpe dig med, at få det helt rigtige badeværelse, som opfylder alle dine krav. Nu har du sikkert allerede søgt på nettet efter de forskellige muligheder, og måske har du opdaget at vi ikke er de eneste, som tilbyder et grundigt tjek af dit badeværelse. Når du vælger mellem de forskellige badeværelsesgennemgange, så er det vigtigt, at du vælger en kompetent og professionel VVS’er. Årsagen til at dette er utrolig vigtigt, er at du ellers risikerer ikke at blive præsenteret for de bedste løsninger i markedet. Sker det, så kan du ende ud med en mindre end optimal badeværelsesløsning, som har kostet dig unødvendigt mange penge. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du vælger vores badeværelsestjek. Det sikrer dig nemlig de bedst mulige forudsætninger, for at få dit drømmebadeværelse installeret, og det er uden trælse oplevelser undervejs.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

  En snak om dine ønsker og behov

  Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Det er vigtigt at du som kunde ved, at når du booker et gratis badtjek, så er der ingen udgifter forbundet med det. Det ER gratis. Vi kommer ud til vores kunder og giver et uforpligtende besyv på hvad du har muligheder for at optimere på dit badeværelse og den badinstallation du har i hjemmet. Det er vigtigt for os at du er tryg ved situationen, og er åben overfor de forslag vi kommer med. Vi kan potentielt spare dig for mange penge ved en mere energirigtig løsning på dit badeværelse. Det kan være vandbesparende armaturer og toiletter, men det kan også være på energidelen vi kan gøre en forskel. Book et gratis badtjek af din lokale Bedre Bad installatør i Christiansfeld.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Drømmen om det nye badeværelse

  Er du klar over, at badeværelset er det dyreste rum at ombygge pr. kvadratmeter, hvis man sammenligner med de andre rum i boligen. Derfor er badeværelsesdrømme ofte nogle dyre drømme. Det betyder at det endelige resultat meget gerne, skal leve fuldt op til dine forventninger. Den bedste måde at starte på badeværelsesdrømmen, er ved at få foretaget et gratis badtjek af Bedre Bad Christiansfeld. Et gratis badtjek foretaget af vores dygtige medarbejdere, giver dig det fulde overblik over dit nuværende badeværelses situation, og dine muligheder i forbindelse med en potentiel renovering.

  Generelt set er der et sammenhæng mellem badeværelse og komfort. Et moderne badeværelse med smarte funktioner, øger alt andet lige boligens samlede komfort og værdi. Samtidigt vil hele husstanden også nyde utrolig godt af et badeværelse, som er tilpasset de eftertragtede behov og ønsker. Når man gør med drømmene om et nyt badeværelse, så er der mange relevante overvejelser man skal gøre sig. Vi har snydt lidt hjemmefra, og lavet en liste over overvejelser, som vi mener er væsentlige for vores kunder:

  • Materialevalg
  • Badeværelsesmøbler
  • Farver og generelle stil på badeværelset

  Der er mange valg, som skal træffes i forbindelse med et nyt badeværelse, og det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder på markedet. Et badtjek er en rigtig god måde, at få det indledende overblik på, og vi står efterfølgende klar med gode råd og tips.

  Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

  Læs mere om vores badløsninger:

  Herunder finder du links til vores undersider, som er relateret til badeværelsesløsninger.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 74 56 85 48
  info@bjerndrupvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon