Bedre Bad Christiansfeld

En del af Danmarks største kæde af VVS-installatører

Bjerndrup VVS også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld. Bedre Bad – Bedre Energi er en landsdækkende VVS-kæde bestående af ca. 55 medlemmer. Alle 55 medlemmer bidrager med stor faglighed, mange års erfaring inden for branchen, og står til rådighed som sparringspartnere. Generelt set er kæden specialister indenfor følgende emner:

  • Modernisering og renovering af badeværelser
  • Totalrenovationer og nyskabelser af badeværelser
  • Badeværelsesløsninger via totalløsningskonceptet

Udover at specialisere sig i badeværelser og badeværelsesløsninger, så er Bedre Bad – Bedre Energi også kendt for at være eksperter inden for en række af energi- og varmeløsninger:

  • Solvarme
  • Jordvarme
  • Varmepumper
  • Pillefyr
  • Naturgas
  • Fjernvarme

Kæden har et stort fokus på energiløsninger, hvor vi generelt ser på forbedringer og besparelser. Typisk foregår dette via energioptimering. Vi har stor erfaring med energioptimeringen af både private boliger, kontordomiciler, produktionshaller og offentlige institutioner. Starten på en energioptimering vil oftest være et energitjek af den relevante ejendom.

Vi har været en del af kæden i mange år, og har derfor opsamlet ekstra megen viden og erfaring i forbindelse med etablering og renovering af badeværelser, bryggerser og køkkener. Gennem kædens samarbejde med teknologisk institut, har vi uddannet mange BBA certificerede energivejledere og vådrumsinstallatører. Det betyder at vi har adgang til meget professionelle fagfolk, som har undergået en længere uddannelse inden for deres felt. Det betyder også, at vi altid kan levere de absolut bedste løsninger, og har den mest opdaterede viden.

Bedre Bad – Bedre Energi kæden har gennem mange år lavet flotte og inspirerende badeværelsesløsninger rundt om i landet. Vi har samlet et udsnit af disse løsninger på hovedsiden, og her kan du se tidligere arbejde fra kæden, og lade dig inspirere til dit nye badeværelse. Bedre Bad – Bedre Energi netværket er fyldt med kompetente fagfolk inden for badeværelser og bryggers – og alle former for energi- og varmeinstallationer. 

Bjerndrup VVS's kædemedlemskab sikrer en løbende opdatering af vores faglige viden, så du er sikker på det bedste resultat hver gang.

Topuddannede fagfolk hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld

Internt i Bedre Bad – Bedre Energi kæden er vi fast overbeviste om, at den rigtige vej fremad er via løbende kompetence- og videns udvikling. Vi har derfor udviklet vores eget AKEDEMI. På vores akademi sørger vi for at uddanne samtlige medlemmer i kæden, og holder dem opdaterede omkring de nyeste teknikker og produkter inden for VVS og Energiløsninger. Vi tror nemlig på, at man ved at kombinere uddannelse med kvalitetsprodukter, kan opnå de absolut bedste resultater for kunden. Derfor arbejder vi også kun sammen med de absolut bedste leverandører i markedet inden for kvalitetsprodukter til både bad og energiløsninger. Det betyder at du som kunde, opnår løsninger med ekstra levetid og udvidede funktioner.

Du kan læse mere omkring vores vores samarbejdspartnere.

Totalløsninger – det skal være let for dig

Vi er eksperter i totalløsninger på badeværelser. Vi styrer professionelt hele processen og alle kontakter – du skal bare glæde dig til det nye bademiljø eller optimerede varmesystem. Du vil opleve at vores priser afspejler konceptet totalløsninger. Det betyder at vi ikke bare sælger produkter, men at vi derimod sælger løsninger. Vi har derfor inkluderet produktet, leveringen, koordineringen og monteringen i vores priser, hvilket skaber en helt igennem transparent prismodel. Det betyder at du som kunde allerede fra starten, kan skabe et overblik over den samlede pris.

Skal vi tage en snak om badeværelses- og energiløsninger?

Vi kommer gerne forbi hos dig til en snak om badeværelsesdrømme eller energioptimering af din bolig. Vi ligger inde med masser af viden og kan give dig en masse inspiration til den bedste løsning.

Vi løser bl.a. opgaver for kunder i områderne Christiansfeld og omegn.

Læs mere om vores badløsninger: