Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Badeværelsestilbehør til fornyelse af badeværelset

Når det kommer til badeværelser og badeværelsestilbehør, er selv de helt mindste detaljer relevante for at opnå det perfekte badeværelse. Hos Bedre Bad Christiansfeld har vi stor forståelse for, at udvælgelsen af alt lige fra klinker og belysning til valget af spejle, toiletter og andre badeværelseselementer er essentielle. De mange forskellige muligheder på markedet i dag gør, at sammensætningerne af forskellige badeværelser er uendelige. Det er muligt at skabe sit helt eget og unikke badeværelse, som til fulde afspejler familiens personlighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Information til dit valg af badeværelse tilbehør

Her på siden har vi samlet nogle af de største emner og vigtigt badeværelsestilbehør, der skal vælges i forbindelse med indretningen af sit badeværelse. Hvis du efter at have læst nedenstående tekster stadig har spørgsmål, er mere end velkommen til at kontakte os. Hos Bedre Bad Christiansfeld kender vi til den store vigtighed i et lækkert og fornyet badeværelse. For det er præcis det, som badeværelsestilbehør kan være med til. Fornyelse af badeværelset uden at det koster det hvide ud af øjnene.

Se hele udvalget af baderumstilbehør i vores webshop.
Når du vælger Bedre Bad Christiansfeld til at levere, så sørger vi for hurtig levering og montering af dit nye badeværelsestilbehør.

Kontakt os og hør om dine muligheder for fornyelse af badeværelset på tlf.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Toiletsæder og tilbehør til badeværelse

Hos Bjerndrup VVS har vi et bredt udvalg af forskellige toiletsæder og andet tilbehør til badeværelset. Vi tilbyder mange typer af toiletsæder og andet flot badeværelsestilbehør. Toiletsæderne kommer i mange forskellige typer og variationer. Der findes sæder i alverdens farver, materialer og størrelser, så du kan finde det helt rigtige toiletsæde til din bolig, uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Indretningen kan man skabe ud fra mange indretningsstile. Du kan fx indrette dit nye badeværelse efter nordisk minimalisme. Men det afhænger alt af din personlige smag og behov. Vi kan skabe flotte minimalistiske badeværelser med spartansk indretning. Vi skaber også alverdens andre forskellige temaer på badeværelset, hvilket du alt sammen kan læse mere omkring på Bedre Bads side.

Trenden er i øjeblikket at tænke badeværelset som et wellness-lignende rum, hvor man kan forkæle sig selv med hyggelig stemning og belejlige funktioner. Det kan gøres ved fx at indrette badet med friske blomster, flotte grene, den helt rigtige sæbedispenser osv. Funktionsmæssigt kan et dusch toilet anbefales, da det skaber et mere hygiejnisk og behageligt toiletbesøg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber

Håndklædetørrer – undgå fugtige håndklæder på badeværelset

Med en håndklæderadiator skabes et behageligt klima på ethvert badeværelse, da den både sikrer et varmere badeværelse og tørre og lune håndklæder til de kolde morgenstunder. Oveni kan håndklædetørreren anvendes til at varme morgenkåben op, så man får den ekstra komfort fra morgenstunden. Det er en ekstra luksus, man ikke bør overse, og som øger familiens velvære lige fra morgenstunden. Hos Bedre Bad Christiansfeld har vi et stort udvalg af håndklædetørrer i flere forskellige størrelser, former og farver, og garanteret også en håndklædetørrer som passer til dit behov og budget.

Arbejde og renovering i vådrum stiller store krav til materialer og konstruktioner. Med Bedre Bad Christiansfeld som din samarbejdspartner får du ikke bare en leverandør af badeværelsestilbehør, men også professionel og kompetent partner, der sikrer dig korrekt monterede installationer. Vi sikrer dig det bedst mulige resultat og højest mulig komfort.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Spejle og lys til badeværelset

Gennem vores mange års erfaring og arbejde med badeværelser har vi lært betydningen af højkvalitets spejle og lys. Det er utroligt vigtigt at tænke disse to elementer med i indretningen af badeværelset lige fra starten. Det gælder uanset om badet skal renoveres, udvides eller omlægges. Spejle og lys spiller en afgørende rolle for, at badeværelset fungerer optimalt. Der skal fx overvejes, om spejlet skal indbygges i væggen eller være en del af et skab. Bedre Bad Christiansfeld leverer og monterer spejle i alle former og afskygninger efter dit ønske.

Hos os finder du et stort og alsidigt udvalg af vådrumsbelysning og andet badeværelsestilbehør. Vi sikrer dig kompetente og uddannede fagmænd, så dine nye installationer overholder alle krav til el mv. i vådrum.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Nu kan du handle badeværelsestilbehør i Christiansfeld

Med vores medlemsskab i Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til et stort udvalg af badeværelsestilbehør. Når du bestiller badeværelsestilbehøret via webshoppen skal du blot vælge Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld som leverandør. Så står vi for hurtig levering og montering af alt tilbehøret til badeværelset – og det er uden ekstraomkostninger eller skjulte gebyrer. Nemmere bliver det ikke, hvis du er i markedet for lækkert badeværelsestilbehør Christiansfeld.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Læs mere om vores badløsninger

Herunder finder du links til vores sider om badeværelsesløsninger med yderligere inspiration og gode tips om bl.a. badeværelsestilbehør:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon