Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Stort udvalg af badeværelsesmøbler og tilbehør

Hos Bjerndrup VVS har et bredt produktprogram af badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelset. Du kan udforske møbeludvalget i vores webshop og ved bestilling sørger vi for at levere og montere produktet uden ekstraomkostninger.

Besøg webshoppen og find hele udvalget af badeværelsesmøbler. Ved bestilling skal du blot vælge Bedre Bad Christiansfeld – Bjerndrup VVS som leverandør af løsningen – så sørger vi for gratis levering og montering af dine nye baderumsmøbler.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Udforsk moderne baderumsmøbler

Gennem Bedre Bad – Bedre Energi er det nemt at handle lokalt uden at gå på kompromis med udvalget. Hos Bjerndrup VVS kan vi levere et stort udvalg af badeværelsesmøbler fra anerkendte brands. Uanset om du er i markedet for minimalistiske badeværelsesmøbler eller rustikke baderumsmøbler, så finder du et fornuftig, som vi kan sørge for at levere og montere på dit badeværelse.

Hvis du har brug for hjælp undervejs eller har spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at kontakte os. Tag en snak med en af vores certificerede vådrumsinstallatører, som helt sikkert kan hjælpe dig videre i processen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Alt i skabe, skuffer, hylder, spejle og belysning

Baderumsmøbler dækker over mange elementer på et badeværelse. Store badeværelsesmøbler som skabe, bordplader, skuffer, hylder og lignende er bestemmende for den overordnede stil på badeværelset. Hvis du ønsker en gennemgående indretningsstil på dit badeværelse, skal du tænke på at vælge badeværelsesmøbler, som komplimenterer badeværelsets design og vandinstallationer.

Et klassisk badeværelse har samme farve indtænkt i både håndvaskarmatur, badekar armatur, bruser, spejlramme, håndklædetørrer og ikke mindst i greb til badeværelseslåger. Derudover kommer andre vigtige elementer som spejle og belysning, der også er vigtige elementer for et badeværelse.

Der er et utal af muligheder på markedet – og vi kan godt forstå, hvis det er udfordrende at finde rundt i. Derfor står vi altid klar med en hjælpende hånd og gode råd, som hjælper dig på vej til at blive klogere på netop hvilke badeværelsesskabe og underskabe som spiller bedst sammen med de spejlet – og samtidigt at du finder en bordplade, hvor vasken passer dertil. Hjælpen er nær – kontakt os på tlf.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Badeværelsesspejle og badeværelsesbelysning

Spejle og lys er vigtige elementer i dit badeværelse – både praktisk og designmæssigt. Skal spejlet være indbygget i væggen eller er du større tilhænger af spejlskabe?

Uanset hvad, så finder du et bredt udvalg af spejle og lys til badeværelset, som vi hos Bjerndrup VVS kan levere og montere. Vi har mange forskellige typer af spejle: Små spejle, store spejle, runde spejle, firkantede spejle, spejle med led osv. Bestil lys til badeværelset hos os og få en kvalificeret fagmand til at sørge for at installationerne overholder alle gældende krav for belysning til badmiljø.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til spejle, belysning og badeværelsesmøbler, så kontakt os på tlf. Vi rådgiver, leverer og monterer.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Små udskiftninger kan skabe store resultater

I en fornyelse af badeværelset er det faktisk muligt at opnå store resultater, ved blot at udskifte nogle af de ældre badeværelsesmøbler eller badeværelsesinventar. En ny håndvask og bordplade kan få badeværelset til at fremstå meget mere moderne. Vælger du også at skifte underskabe, belysning og måske en ny bruser, har du på mange måder faktisk allerede skabt et helt nyt badeværelse. Blot ved at udskifte de traditionelle håndklædekroge med en flot håndklæderadiator, vil du opnå en lun forbedring af badeværelset.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Tag os med på råd

Tag Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld med på råd og lad os fortælle dig mere om de forskellige muligheder med badeværelsesmøbler. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra det helt rigtige badeværelsesskab til de forskellige typer af belysninger.

Vi har en kompetent og erfaring stab, som har skabt personlige badeværelser i hundredvis. Derfra har vi opsamlet en masse relevant viden og erfaring, som vi glædeligt deler med dig. Uanset om du ønsker det helt minimalistiske og spartanske badeværelse, eller om du er interesseret i et stort og funktionelt badeværelse, så har vi garanteret gode forslag og tips, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Ekstra bordplads eller to håndvaske?

Vælger du et stort vaskeskab til badeværelset, så kan du står i den situation at du skal vælge mellem den ekstra bordplads eller to håndvaske. Naturligvis er meget bordplads en god ting – det kan man ikke få nok af. Men det kan være endnu mere nødvendigt med 2 håndvaske ved siden af hinanden, hvis man er en travl familie, som oftest skal ud ad døren på samme tidspunkt i hverdagene.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Vi har også møbelpakker på tilbud

Vi har samlet “Facelift pakker” som er den optimale løsning, hvis man ønsker at der skal ske forandring på badeværelset. Pakkerne egner sig både til boligens primære badeværelse, men det er også en nem løsning til gæstetoilettet. En klassisk møbelpakke til badeværelset består af: en håndvask med underskabe, håndvaskearmatur, spejl, et brusearmatur, blandingsbatteri og et toilet.

Vores komplette møbelpakker til badeværelset har gennemgående farver, som sikrer et harmonisk udtryk på stort set ethvert badeværelse, hvor møbelpakken monteres. Klik på linket ovenfor og udforsk vores aktuelle møbelpakker. Vi kan levere og montere en komplet møbelpakke på cirka en arbejdsdag, så du nemt og bekvemt kan forny badeværelset uden at skulle være generet af langvarigt byggerod.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Badeværelsesmøbler i topkvalitet

Du kan være helt sikker på, at de badeværelsesmøbler og det øvrige inventar til badeværelset, som vi forhandler hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld, er i allerbedste kvalitet. Vi har et bredt netværk af kvalitets leverandører, som sikrer os de bedste produkter på markedet. Det er sådan set gældende uanset hvilken opgave vi løser.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige produkter, eller gerne vil i gang med et projekt, så tøv ikke med at kontakte os! – Vi står klar til at hjælpe dig til det bedste resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Badeværelsesmøbler til salg i Christiansfeld

Med vores medlemskab i Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til et stort udvalg af badeværelsesmøbler. Når du bestiller badeværelsesmøbler via webshoppen skal du blot vælge Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld som leverandør. Så står vi for hurtig levering og montering af dine nye badeværelsesmøbler uden ekstra omkostninger eller skjulte gebyrer.

Det har aldrig været nemmere at bestille nye badeværelsesmøbler – se udvalget af baderumsmøbler herunder!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon