Badeværelsesmøbler og tilbehør

Bjerndrup VVS har mange års erfaring med opsætning af badeværelser og kan give dig en professionel vejledning om sammensætningen af badeværelsesmøbler.

Vi har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler

Vi lytter til dine drømme. Skal badeværelsesmøblerne være stilrene og minimalistisk eller mere gammeldags? Vi har produkterne, der kan passer ind i begge retninger. Vælger du det rigtige baderumsmøbel, kan det i sig selv forny dit bademiljø. Hos Bedre Bad Christiansfeld har vi mange års erfaring med et bredt udvalg af forskellige baderumsmøbler. Vi har nogle af de mest kompetente vådrumsinstallatører i Danmark, som har gennemgående forståelse af de forskellige badeværelsesmøblers fordele og ulemper.

Se hele sortimentet af badeværelsesmøbler i vores webshop. Vælg Bedre Bad Christiansfeld - Bjerndrup VVS som leverandør til din løsning. Så sørger vi for gratis levering og montering af dine baderumsmøbler.

Hjælp til valg af badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler dækker over et meget stort område af elementer til dit badeværelse. Store badeværelsesmøbler er skabe, bordplader, skuffer, hylder og lignende. Derudover er der elementer som spejle og belysning. Hvis du ønsker en gennemgående stil på dit badeværelse, skal du tænke på at vælge badeværelsesmøbler, som komplimenterer badeværelsestilbehørets design og de andre vandinstallationer som toilet, bruser og armatur. Der er mange forskellige muligheder på markedet, som kan være svære at navigere rundt i.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd og gode råd. Det kan være svært at gennemskue, hvilke badeværelsesskabe og underskabe som spiller bedst sammen med de forskellige spejle. Hjælpen er nær - kontakt os på tlf. 23 67 85 48.

Spejle og belysning

Spejle og lys er vigtige elementer i dit badeværelse – både praktisk og designmæssigt. Skal spejlet være indbygget i væggen eller en del af et skab? Bjerndrup VVS leverer og monterer spejle efter dine ønsker. Vi har mange forskellige typer af spejle: Små spejle, store spejle, runde spejle, firkantede spejle osv. Vi har et bredt udvalg i belysning til dit badeværelse, og en kvalificeret fagmand sørger for, at installationerne overholder alle krav til belysning i et badmiljø.

Se hele udvalget af spejle og øvrig belysning til badeværelset her.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til spejle, belysning og badeværelsesmøbler, så kontant os på tlf. 23 67 85 48. Vi rådgiver, leverer og monterer.

Små udskiftninger kan skabe store resultater

I en fornyelse af badeværelset er det faktisk muligt at opnå store resultater, ved blot at udskifte nogle af de ældre badeværelsesmøbler eller badeværelsestilbehør. En ny håndvask og bordplade kan få badeværelset til at fremstå meget mere moderne. Vælger du også at skifte underskabe, belysning og måske en ny bruser, har du på mange måder faktisk allerede skabt et helt nyt badeværelse. Blot ved at udskifte de traditionelle håndklædekroge med en flot håndklæderadiator, vil du opnå en lun forbedring af badeværelset.

Tag Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld med på råd og lad os fortælle dig mere om de forskellige muligheder med badeværelsesmøbler. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra det helt rigtige badeværelsesskab til de forskellige typer af belysninger. Vi har en kompetent og erfaring stab, som har skabt personlige badeværelser i hundredvis. Derfra har vi opsamlet en masse relevant viden og erfaring, som vi glædeligt deler med dig. Uanset om du ønsker det helt minimalistiske og spartanske badeværelse, eller om du er interesseret i et stort og funktionelt badeværelse, så har vi garanteret gode forslag og tips, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser.

Badeværelsesmøbler i topkvalitet

Du kan være helt sikker på, at de badeværelsesmøbler og det øvrige tilbehør til badeværelset, som vi forhandler hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld, er i allerbedste kvalitet. Vi har et bredt netværk af kvalitetsleverandører, som sikrer os de bedste produkter på markedet. Det er sådan set gældende uanset hvilken opgave vi løser. Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige produkter, eller gerne vil i gang med et projekt, så tøv ikke med at kontakte os! – Vi står klar til at hjælpe dig til det bedste resultat.

Vi er din lokale leverandør og installatør af i badeværelsesmøbler i Christiansfeld.

Læs mere om vores badløsninger: