Badeværelsesmøbler og inventar

Bjerndrup VVS har et bredt produktprogram af badeværelsesmøbler og tilbehør. Du kan bestille i vores webshop og få varen leveret og monteret uden ekstraomkostninger.

Vi har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler

Hos Bedre Bad Christiansfeld har vi mange års erfaring med et bredt udvalg af forskellige baderumsmøbler. Vi har både et badeværelsesmøbel til dig, der søger minimalistisk og stilren stil. Vi har også løsningen til dig, der ønsker en mere gammeldags og rustik indretning på badeværelset.

Vi har et bredt udvalg af forskellige baderumsmøbler. Derudover finder du hos os en Certificeret Vådrumsinstallatør, som kan hjælpe dig med valg af badeværelsesmøbler og tilbehør.

Se hele sortimentet af badeværelsesmøbler i vores webshop. Vælg Bedre Bad Christiansfeld - Bjerndrup VVS som leverandør til din løsning. Så sørger vi for gratis levering og montering af dine baderumsmøbler.

Hjælp til valg af baderumsmøbler

baderumsmøbler dækker over et meget stort område af elementer til dit badeværelse. Store badeværelsesmøbler er skabe, bordplader, skuffer, hylder og lignende. Derudover er der elementer som spejle og belysning. Hvis du ønsker en gennemgående stil på dit badeværelse, skal du tænke på at vælge badeværelsesmøbler, som komplimenterer badeværelsets design og vandinstallationer som toilet, bruser og armatur. Der er mange forskellige muligheder på markedet, som kan være svære at navigere rundt i.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd og gode råd. Det kan være svært at gennemskue, hvilke badeværelsesskabe og underskabe som spiller bedst sammen med de forskellige spejle. Hjælpen er nær - kontakt os på tlf. 23 67 85 48.

Spejle og belysning

Spejle og lys er vigtige elementer i dit badeværelse – både praktisk og designmæssigt. Skal spejlet være indbygget i væggen eller en del af et skab? Bjerndrup VVS leverer og monterer spejle efter dine ønsker. Vi har mange forskellige typer af spejle: Små spejle, store spejle, runde spejle, firkantede spejle osv. Vi har et bredt udvalg i belysning til dit badeværelse, og en kvalificeret fagmand sørger for, at installationerne overholder alle krav til belysning i et badmiljø.

Se hele udvalget af spejle og belysning til badeværelset her.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til spejle, belysning og badeværelsesmøbler, så kontant os på tlf. 23 67 85 48. Vi rådgiver, leverer og monterer.

Små udskiftninger kan skabe store resultater

I en fornyelse af badeværelset er det faktisk muligt at opnå store resultater, ved blot at udskifte nogle af de ældre badeværelsesmøbler eller badeværelsesinventar. En ny håndvask og bordplade kan få badeværelset til at fremstå meget mere moderne. Vælger du også at skifte underskabe, belysning og måske en ny bruser, har du på mange måder faktisk allerede skabt et helt nyt badeværelse. Blot ved at udskifte de traditionelle håndklædekroge med en flot håndklæderadiator, vil du opnå en lun forbedring af badeværelset.

Tag Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld med på råd og lad os fortælle dig mere om de forskellige muligheder med badeværelsesmøbler. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra det helt rigtige badeværelsesskab til de forskellige typer af belysninger. Vi har en kompetent og erfaring stab, som har skabt personlige badeværelser i hundredvis. Derfra har vi opsamlet en masse relevant viden og erfaring, som vi glædeligt deler med dig. Uanset om du ønsker det helt minimalistiske og spartanske badeværelse, eller om du er interesseret i et stort og funktionelt badeværelse, så har vi garanteret gode forslag og tips, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser.

Badeværelsesmøbler i topkvalitet

Du kan være helt sikker på, at de badeværelsesmøbler og det øvrige inventar til badeværelset, som vi forhandler hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld, er i allerbedste kvalitet. Vi har et bredt netværk af kvalitetsleverandører, som sikrer os de bedste produkter på markedet. Det er sådan set gældende uanset hvilken opgave vi løser. Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige produkter, eller gerne vil i gang med et projekt, så tøv ikke med at kontakte os! – Vi står klar til at hjælpe dig til det bedste resultat.

Vi er din lokale leverandør og installatør af i badeværelsesmøbler i Christiansfeld.

Nu kan du handle badeværelsesmøbler i Christiansfeld

Med vores medlemsskab i Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til et stort udvalg af badeværelsesmøbler. Når du bestiller badeværelsesmøbler via webshoppen skal du blot vælge Bedre Bad - Bedre Energi Christiansfeld som leverandør. Så står vi for hurtig levering og montering af dine nye badeværelsesmøbler uden ekstra omkostninger eller skjulte gebyrer. Nemmere bliver det ikke, hvis du er i markedet for nye badeværelsesmøbler Christiansfeld.

Se udvalget af baderumsmøbler her.

Læs mere om vores badløsninger: