Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Badeværelsesløsninger med eksperter

Vi følger med i udviklingen og er uddannelsesmæssigt i front. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld er vi eksperter i inspirerende badeværelsesløsninger. Vi har mange års erfaring med at skabe flotte og funktionelle badeværelser. Vi har ofte set, vores badeværelsesløsninger løfter boligværdien markant. Samtidigt er det også et nøk opad på komfortskalaen, og med de mange muligheder på markedet, kan vi skabe et badeværelse lige efter dine ønsker. Det eneste som rent faktisk sætter grænser for badeværelset, er dine ønsker og behov. Selvfølgelig skal man også tage højde for de fysiske begrænsninger, såsom badeværelsets størrelse og rummet proportioner, men vi har god erfaring med at få selv de mindste og skæveste badeværelse gjort lækre og komfortable.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Et projekt som totalløsning

Når vi laver vores badeværelsesløsninger, tilbyder vi altid kunden, at projektet styres som en totalløsning. Dvs. at vi sørger for dit projekt fra ende til anden – inspiration, skitsetegninger, murer, tømrer, elinstallatør m.m. Vi går nemlig aktivt ind lige fra inspirationsfasen, hvor vi vejleder og deler ud af vores erfaring og gode tips. Herefter går vi aktivt ind og overtager logistikken og koordineringen af projektet. Vi forlader først dit projekt, når alt er ryddet op, og du kan bruge dit nye badeværelse.

Vi løser bl.a. opgaver inden for:

 • VVS
 • Badeværelser
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør
 • Toilet, vandhane, blandingsbatteri m.m.
 • Køkken
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Læn dig trygt tilbage

Vælger du vores totalløsningsmodel, så kan du trygt læne dig tilbage, og vente på at projektet er færdigt. Du frigør din tid, og slipper for at skulle varetage projektet selv. I forbindelse med totalløsningen, vil du også opleve at det påvirker prismodellen. Vores priser afspejler nemlig det faktum, at vi ikke bare sælger produkter, men at vi derimod sælger hele løsninger. Derfor indebærer prisen både leveringen, monteringen, oprydningen og en garanti for et godt stykke arbejde. Det kan få vores priser til ved første øjekast at se dyrere ud end vores konkurrenter. Hertil skal bare huskes, at det ofte er fordi du blot ser prisen på f.eks. toilettet. Vi har medregnet levering, produktprisen, montering i vores pris. Derfor vil du aldrig opleve ekstra omkostninger, når du handler med os. Der er ingen skjulte regninger eller ekstra gebyrer. Vi sætter en stor ære i, at vores prismodel er helt igennem transparent, og at den giver vores kunder det fulde overblik fra start til slut.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Badeværelset sætter høje krav til VVS-faget

Både faktorer som design, komfort og rengøringsvenlighed spiller en rolle i forhold til det endelige resultat. Med en totalløsning på et nyt badeværelse hjælper vi dig med at sammentænke dine drømme med de andre faktorer, så du får dit helt personlige bademiljø. En totalløsning gør det nemmere for dig – vi har ansvaret for alle faser af badeværelsesprojektet, og du har kun én kontaktperson.

Med fokus på den rigtige pris, tilbyder vi kvalitetsprodukter, og sikkerheden er i top, når vi monterer og installerer løsningen hjemme hos dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

​Kontakt os omkring dit badeværelsesprojekt

Vi står klar til at løse alle VVS-relaterede opgaver, som du måtte have i boligen. Uanset om der er tale om et stoppet toilet, et dryppende armatur eller installationen af en ny brusekabine, så står vi altid klar til at hjælpe dig sikkert i mål! Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven, og kontakter du os med en grundig beskrivelse af dit problem, så kan vi lynhurtigt give dig et uforpligtende tilbud.

Vores medarbejdere er kompetente og veluddannede. Derudover har vi mange års erfaring i branchen, og har derfor set og fikset langt de fleste VVS problemer før. Vi kan derfor med garanti løse næsten enhver VVS-opgave, som du måtte have. Vi rykker ud til kunder i Christiansfeld og omegn. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi vil meget gerne lytte til dine drømme om et nyt badeværelse. ​

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 56 85 48
info@bjerndrupvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon