BADEVÆRELSESLØSNINGER

Vi følger med i udviklingen og er uddannelsesmæssigt i front.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Christiansfeld er vi eksperter i inspirerende badeværelsesløsninger. Vi har mange års erfaring med at skabe flotte og funktionelle badeværelser. Vi har ofte set, vores badeværelsesløsninger løfter boligværdien markant. Samtidigt er det også et nøk opad på komfortskalaen, og med de mange muligheder på markedet, kan vi skabe et badeværelse lige efter dine ønsker. Det eneste som rent faktisk sætter grænser for badeværelset, er dine ønsker og behov. Selvfølgelig skal man også tage højde for de fysiske begrænsninger, såsom badeværelsets størrelse og rummet proportioner, men vi har god erfaring med at få selv de mindste og skæveste badeværelse gjort lækre og komfortable.

Når vi laver vores badeværelsesløsninger, tilbyder vi altid kunden, at projektet styres som en totalløsning. Dvs. at vi sørger for dit projekt fra ende til anden – inspiration, skitsetegninger, murer, tømrer, elinstallatør m.m. Vi går nemlig aktivt ind lige fra inspirationsfasen, hvor vi vejleder og deler ud af vores erfaring og gode tips. Herefter går vi aktivt ind og overtager logistikken og koordineringen af projektet. Vi forlader først dit projekt, når alt er ryddet op, og du kan bruge dit nye badeværelse.

Vi løser bl.a. opgaver inden for:

  • VVS
  • Badeværelser
  • Badeværelsesmøbler
  • Badeværelsestilbehør
  • Toilet, vandhane, blandingsbatteri m.m.
  • Køkken

Vælger du vores totalløsningsmodel, så kan du trygt læne dig tilbage, og vente på at projektet er færdigt. Du frigør din tid, og slipper for at skulle varetage projektet selv. I forbindelse med totalløsningen, vil du også opleve at det påvirker prismodellen. Vores priser afspejler nemlig det faktum, at vi ikke bare sælger produkter, men at vi derimod sælger hele løsninger. Derfor indebærer prisen både leveringen, monteringen, oprydningen og en garanti for et godt stykke arbejde. Det kan få vores priser til ved første øjekast at se dyrere ud end vores konkurrenter. Hertil skal bare huskes, at det ofte er fordi du blot ser prisen på f.eks. toilettet. Vi har medregnet levering, produktprisen, montering i vores pris. Derfor vil du aldrig opleve ekstra omkostninger, når du handler med os. Der er ingen skjulte regninger eller ekstra gebyrer. Vi sætter en stor ære i, at vores prismodel er helt igennem transparent, og at den giver vores kunder det fulde overblik fra start til slut.

Badeværelset sætter høje krav til VVS-faget

Både faktorer som design, komfort og rengøringsvenlighed spiller en rolle i forhold til det endelige resultat. Med en totalløsning på et nyt badeværelse hjælper vi dig med at sammentænke dine drømme med de andre faktorer, så du får dit helt personlige bademiljø. En totalløsning gør det nemmere for dig – vi har ansvaret for alle faser af badeværelsesprojektet, og du har kun én kontaktperson.

Med fokus på den rigtige pris, tilbyder vi kvalitetsprodukter, og sikkerheden er i top, når vi monterer og installerer løsningen hjemme hos dig.

​Kontakt os omkring dit badeværelsesprojekt

Vi står klar til at løse alle VVS-relaterede opgaver, som du måtte have i boligen. Uanset om der er tale om et stoppet toilet, et dryppende armatur eller installationen af en ny brusekabine, så står vi altid klar til at hjælpe dig sikkert i mål! Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven, og kontakter du os med en grundig beskrivelse af dit problem, så kan vi lynhurtigt give dig et uforpligtende tilbud.

Vores medarbejdere er kompetente og veluddannede. Derudover har vi mange års erfaring i branchen, og har derfor set og fikset langt de fleste VVS problemer før. Vi kan derfor med garanti løse næsten enhver VVS-opgave, som du måtte have. Vi rykker ud til kunder i Christiansfeld og omegn. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi vil meget gerne lytte til dine drømme om et nyt badeværelse. ​

Læs mere om vores badløsninger: